2-0 Ferran Torrélé decideix el partit

1. Carnaval: Ferran Torres s’ha disfressat de Dembélé per desequilibrar, regatejar, assistir i ser decisiu. El seu millor partit al Barça.
  2. Christensen, espectacular. L’anticipació de la primera part i els tackles de la segona, de primeríssima qualitat.
  3. Gavi, avui, s’ha girat sempre pel costat bo per trencar línies i anar cap endavant.
  4. Sergi Roberto ha obert la llauna però, sobretot, bon partit d’interior esquerre.
  5. Els cenissus habituals, en els partits que guanyàvem per 1-0, demanaven que tanquéssim el partit amb el segon gol. Avui que hem fet el segon, ara creuen que a la segona hem patit massa.
  6. Ei, que estem a 8 punts del Madrid, que som líders. Amunt als cors. Gaudiu una mica, que no està prohibit.
  7. Un altre partit amb la porteria a zero. 17 en 22 partits. Un sol gol en contra al Camp Nou… i de penal. No és casualitat.
  8. Koundé, un altre demostració que jugar al “trote cochinero”, amb poca concentració, no és digne del Barça.
  9. Si marcar un gol abans del descans és un gol psicològic, si en marques dos… És un gol psiquiàtric?
  10. Algú confia en el Liverpool? Jo, sí. Aquest any, sí!