2-1 Ja sabíem que la Lliga era l’objectiu, però…

1- Hem sobreestimat aquest United igual que vam fer-ho amb l’Inter. I quan tens tant respecte al rival, t’oblides que portes la samarreta i l’escut del Barça. Com a mínim no ens hem cansat amb una pròrroga, per no desgastar-nos per Almeria.

2- Que ens empatin al primer minut de la segona part, per un fora de banda, és el de sempre. Badar perquè ens pensàvem que érem bons.

3- Raphinha avui suposo que no protestarà perquè l’han canviat. Potser hauria estat millor que el subsituís al minut 20 de la primera part.

4- Lewandowski no ha tocat ni una pilota bé en tot el partit. Ni el penal. Aquesta manera que té de xutar-los ens matarà a tots.

5- Algú li havia de dir a Balde que no pugés tant, per no deixar sol a Antony a la segona part, o se n’havia d’adonar ell sol?

6- Que ara l’excusa sigui que no jugaven dos nois de 18 i 20 anys, és per tirar el barret al foc.

7- Que Xavi hagi reservat Araujo, al minut 81, perquè no es trenqui senyal que anem per la Lliga i no havíem de cremar-ho tot per l’Europa League.

8- Tanta mística i conya marinera per Old Trafford… Un camp on els jugadors entren i surten pel banderó de còrner, ja està tot dit.

9- Clement Turpin, l’àrbitre de la nit negra de Roma, ha tornat avui per allargar 5 minuts al partit que ha tingut dos lesionats del United durant 8 minuts.

10- Algú confia ara en l’Atlético? (Dissabte, derbi madrileny al Bernabéu)