1-0 Si no marca Messi, aquí no marca ni déu

  1. Veig eufòria perquè hem tingut un 72% de posessió de pilota i perquè hem rematat 24 vegades a porteria. Un bon tros a l’olla. Això va de gols.
  2. Aquí si no marca Messi, com a Llevant, no hi ha remuntada. I a Messi avui l’han tapat de cine. Cada vegada que xutava, Cahill o Terry se li llençaven als peus. El seu millor remat ha estat de cap, a 16 metres de porteria.
  3. Els dos remats tous de Cesc, el pal d’Alexis, el xut final de Busquets després del pal de Pedro… Massa tous de cara a barraca. No marcar fora, penalitza. Cech, sublim.
  4. Com a mínim, Messi no s’ha lesionat. En aquell moment, minut 46 de la primera part, quan l’hem vist amb la mà a la cuixa ja firmàvem perdre el partit però no perdre a Messi en aquest moment de la temporada, sí o no? Doncs un minut després ja perdíem… Per una pèrdua de Messi en transició. Molt semblant al gol, em sembla, que ens va costar la final de copa contra el Madrid.
  5. En la jugada del gol, que tres defenses vagin cap a Ramirez i cap a marcar Drogba
  6. Reprodueixo el malestruc inici d’article que avui publicava el socio 19.087 a Mundo Deportivo: “Al tercer bostezo, gol de Alemania. A esta máxima futbolística, ayer Cesc Fàbregas le dio una réplica. Por sus muchos partidos de experiencia entre Arsenal y Chelsea, el centrocampista del Barça dijo: “Dominas, dominas, dominas, primer contraataque y gol de Drogba”. Si algú vol que em mengi l’article amb patates… Ara queda oportunista dir que hauria fet jugar Piqué, però és que era la tesi de l’article.
  7. Havíem d’arriscar una mica més en l’ú contra ú, amb defenses tan tancades. I Iniesta, avui, no ho ha provat prou.
  8. Cesc deia ahir que no s’esperava jugar tant aquesta primera temporada. Si continua així, la que ve jugarà menys.
  9. Al Camp Nou, amb més metres i un pèl més de sort, podrem eliminar aquest Chelsea com vam eliminar l’Arsenal l’any passat.
  10. Algú confia encara amb el Bayern?