3-0 Molts motius per recordar aquesta gran nit

1. Marcar als 2 minuts i mig, sense que el rival hagi arribat a tocar la pilota, deu ser ADN Barça.
2. El gol tan ràpid ha despertat el Chelsea que ha fet una demostració d’ú contra ú, amb Hazard i Willian. Quin patir. I quina sort que Conte, a l’anada, s’equivoqués posant Hazard de fals nou.
3. Del segon gol, quedarà el cacao de Dembélé i el seu primer gol amb el Barça. Quedarà el robatori de Messi i com es desfà de tres jugadors, per gana i talent. Però des del punt de vista del Chelsea, la pèrdua de Cesc és molt greu.
4. Messi no havia marcat mai al Chelsea. En aquesta eliminatòria tres gols. Els dos del Camp Nou per sota les cames de Courtois.
5. Grans minuts de Paulinho. Era just això el què calia. Empenta, anticipació i força.
6. L’afició, un 10 amb André Gomes i un 10 amb Pedro. Cadascú rep el que mereix.
7. Umtiti-Piqué ho han tallat tot. Per dalt i per baix. Concentració mantinguda durant 90 minuts.
8. Ens hem passat la temporada lamentant els 30 pals del Barça. En aquesta eliminatòria, ens han salvat 4 pals. Ensumo la sort dels campions.
9. Luis Suárez, més d’un any sense marcar a Champions. Se’ls guarda per quarts de final.
10. Sobretot, que no toqui el Sevilla. 4 partits en un mes seria massa. I no els guanyaríem tots.

1-1 El Barça té la pilota i té la sort dels campions

20/2/2018 Chelsea 1 – Barça 1

1. Willian ha fet de Hazard.
2. Messi ha fet de Messi.
3. Hem tingut la pilota (tota) i la sort (tota).
4. Hem jugat concentrats i amb ofici, però…
5. El rival és, encara el campió anglès, es tanquen molt bé, però el Barça regala les bandes i voler entrar sempre pel mig, és d’una tossuderia contraproduent.
6. Amb Paulinho de titular, juguem amb 10 quan tenim la pilota… Però juguem amb 12 quan no la tenim.
7. Una badada nostra, gol en contra. Un sol error en la transició d’ells, gol nostre. 1-1 molt bon resultat.
8. Conte no només és un entrenador italià, sinó que a més a més és bo.
9. Ara bé, per què quan Mourinho es tancava a l’àrea amb 10 tios li dèiem anti-futbol i per Conte tot són lloances?
10. Algú confia ara en el Leganés?

1-0 Si no marca Messi, aquí no marca ni déu

1. Veig eufòria perquè hem tingut un 72% de posessió de pilota i perquè hem rematat 24 vegades a porteria. Un bon tros a l’olla. Això va de gols.
  2. Aquí si no marca Messi, com a Llevant, no hi ha remuntada. I a Messi avui l’han tapat de cine. Cada vegada que xutava, Cahill o Terry se li llençaven als peus. El seu millor remat ha estat de cap, a 16 metres de porteria.
  3. Els dos remats tous de Cesc, el pal d’Alexis, el xut final de Busquets després del pal de Pedro… Massa tous de cara a barraca. No marcar fora, penalitza. Cech, sublim.
  4. Com a mínim, Messi no s’ha lesionat. Continua llegint «1-0 Si no marca Messi, aquí no marca ni déu»