3-1 Messi (13 partits, 14 gols) estava escrit que avui en marcaria dos

  1. Bona primera part. Però el gol del Milan ens ha fet jugar amb por, no hem tapat els espais del mig del camp i hem vist, durant 25 minuts, un Barça molt vulnerable al mig de camp. Quin munt d’espais que deixem.
  2. Messi, 13 partits, 14 gols. Per sort n’ha marcat un de jugada. Sinó diríem que el de penal no compte…
  3. Neymar és boníssim però em sobra una cosa: els controls, les trepitjadetes i les vacil.lades que fa amb la pilota quan no cal. Fes-ho fàcil i fes-ho normal que la garlanda ja la posaràs quan hagis menjat més sopes.
  4. Xavi ha tingut sis ocasions de donar-li la pilota a Neymar que marxava sol pel mig. Només ho ha fet una vegada. I tard. Estava en orsai. Des de la graderia es veia tan clara la passada…
  5. Adriano: retratadíssim per Balotelli en dues jugades. A falta d’Alba, Montoya ja.
  6. Iniesta? Si l’haguéssim renovat ja diríem que s’ha adormit a la palla. Ara no hi ha explicació per la temporada que està fent.
  7. Mascherano, sublim. Ja tocava. Des de l’error de San Siro semblava un aprenent.
  8. A Busquets ja només li faltava marcar. I marcar de cap. Ha demostrat que el seu mal partit contra l’Espanyol va ser un oasi enmig de nits esplèndides.
  9. Cesc ha sortit al camp per mantenir la pilota. I les dues primeres que ha tocat ha generat dos contratacs del Milan. S’ha rescabalat amb l’assistència per Messi. Cesc és, de llarg, el que li dóna pilotes més bones a Messi.
  10. Milan: 7 copes d’Europa. Els costarà molts anys, molta paciència i molts diners, arribar a la vuitena.