Cristiano Ronaldo tenia raó: no els hem fet un 8 a 0

  1. El Mag Fèlix va dir que el Barça guanyaria al Madrid. Un altre encert. I va afegir que patiríem molt. És veritat, patíem perquè no arribava el cinquè… Sort del Jeffren, al final.
  2. Per encert, el meu. Vaig pronosticar que en dilluns ens costaria molt més de guanyar al Madrid.
  3. Tenia raó Mourinho. Amb Iturralde el Barça és més feliç que el Madrid. Sobretot aquesta nit. Que feliços que som.
  4. El Madrid ha jugat tan brut que Mourinho, a la roda de premsa, ha acabat sent el més elegant del Madrid. Increïble. I això que mai havia perdut 5 a 0 com a entrenador. Guardiola, per cert, ha superat l’entrenador de l’Alcorcón. Ell només n’hi va fer 4 al Madrid.
  5. Mourinho ha aconseguit l’objectiu: ha trencat la ratxa golejadora de Messi. Però quines passades a Villa...
  6. Marcelo ha demostrat que és el taló d’Aquil.les del Madrid. Pífia estrepitosa en l’1 a 0 perquè marqui Xavi i deixa de marcar a Pedro perquè marqui el segon. Ha estat el jugador decissiu del partit.
  7. Manolo Preciado deu pensar que ell, amb els suplents, va perdre al Camp Nou per 1 a 0 i que a Mourinho, amb els titulars, n’hi han caigut 5.
  8. Cruyff tenia raó. Va dir que l’equip notaria l’acció de responsabilitat contra Laporta. Des d’aleshores, 100% de victòries a la Lliga, classificats per vuitens a la Champions, líders de la Lliga i una maneta al Madrid.
  9. Artur Mas va prometre “una Catalunya millor”. El que no va dir és que ja ho notaríem l’endemà.
  10. Els qui han estat al Camp Nou no oblidaran mai més aquesta nit. Els que no hi hem pogut ser, els asseguro que tampoc no ho oblidarem mai. Quina ràbia!