El crack Thiago Alcántara i deu més

  1. Thiago Alcántara és millor que Cesc. En sis minuts ja havia donat dos gols, n’ha regalat un altre a Messi i ha fet 10 jugades de fora de sèrie mundial. Per ell sol val la pena anar al camp.
  2. Bojan, per fi, ha marcat un gol. Abans havia fallat un penal. Però què més voleu? Havia provocat el penal, havia provocat l’expulsió i a sobre volíeu que el marqués? És massa bon paio.
  3. Per cert, als 20 anys Bojan ja és capità del Barça. 
  4. Hem tornat a jugar contra 10. A veure si al final Mourinho tindrà raó…
  5. A ell també l’han expulsat contra el Múrcia per dir-li a l’àrbitre “vete a la mierda”. Li han fet un favor. Ara es podrà fer la víctima fins el dia del Barça-Madrid.
  6. Nolito ha fet un inici sensacional de partit. El seu partidàs ha durat un minut i mig.
  7. Imperdonable que un equip de segona B, jugant amb 10, ens arribi a marcar un gol. Un bon gol, però Adriano i Bartra han quedat retratats.
  8. Si el Barça fa aquell anunci de “torna la gent normal” no ho deu dir pel Pinto. Aquest pentinat no està al nivell de la història del Barça. I el Pep, que està en tot, no li diu res?
  9. Què feia Puyol a la llotja amb màniga curta a la primera part?
  10. Parlant de llotja, com bé diu el twit de @rblaugrana: La temporada passada, en partits així, com a mínim s’omplia la llotja pels canapés. Avui, ni això.