Una altra exhibició del Barça a Madrid

  1. Messi, per variar, torna a obrir la llauna. En fa un, en dóna dos més i, a la segona part, en falla dos que no semblava Messi.
  2. Villa regala el primer i marca el segon. Abans n’havia fallat dos que han estat un homenatge a Clares. Ell diu que no s’angoixa. Nosaltres sí. Per sort, ha acabat marcant i el nivell d’entesa amb l’equip cada partit és més gran.
  3. A la primera part, exhibició de futbol total. Toc, obsessesió per la recuperació, intensitat i arribada de la segona línia. A la segona…
  4. Quan podíem dir-li a Mourinho que també podíem jugar nosaltres amb deu (per expulsió de Piqué) va i expulsen Boateng i el rival també es queda amb deu.
  5. Quan pateixes, poses Sergio Busquets i s’ha acabat el partit.
  6. Un altre penal en contra. En tota la Lliga encara no ens n’han xiulat cap a favor. Ens l’estaran guardant pel Barça-Madrid?
  7. Maxwell, al minut 1, ja havia perdut la posició i li havien guanyat l’esquena. A la segona part, s’ha rescabalat treient, de cap, una pilota sota pals que hauria estat el segon del Getafe i a patir.
  8. El Barça no ha xutat cap vegada al pal. És una gran millora.
  9. El Barça ha sobreviscut a Cata Díaz, tot un mèrit.
  10. Ara els culers confiàvem en el Atlético de Madrid més que els propis matalassers. Però al minut 10 ja ha marcat el Madrid.