O-8 en 20-N: Lillo al Valle de los Caídos

  1. Lillo va dir ahir que Messi no és el millor jugador del món (sinó el que fa les millors jugades). Resposta de Messi? Tres gols i dues assistències per Bojan. Jugant pel centre, Bojan és letal.
  2. Comentari injust de la jornada: n’hem fet 8 i Villa no ha sucat. Això sí, l’assistència del primer, sensacional.
  3. Podíem prescindir de Piqué? Més aviat sí. Fontàs, sublim al tall i en la passada llarga pel gol de Pedro. Tenim el nou Alexanko. Esperem que no facin pretemporada a Papendal.
  4. Guardiola, amb el 0 a 5 s’ha assegut a la banqueta. Finalment s’ha relaxat.
  5. Quanta premsa parlarà del Virus FIFA i de com afecten els partits de seleccions al Barça?
  6. L’Almería és l’equip més defensiu contra el que hem jugat des de l’Inter al Camp Nou. Sensacional la dada: eren el tercer equip menys golejat de la Lliga, per darrera de Madrid i Barça. Avui, en un sol partit, n’ha encaixat tant com en tot el campionat. I això que el Barça ha jugat amb la quarta marxa a la primera part. I amb la segona, a la segona.
  7. Per cert, i el millor de l’Almería ha estat el porter Diego Alvés. Potser hauria d’acceptar les ofertes del futbol anglès.
  8. Cruyff tenia raó. Va escriure: “L’equip notarà l’acció de responsabilitat contra Laporta”. Des d’aleshores, 100% de victòries a la Lliga.
  9. Maxwell, als 30 segons, ja havia lliurat una pilota perillosament en construcció al rival. Ha començat fred. I ha continuat fred. Si el 29-N Abidal no està recuperat i li toca aturar el Cristiano
  10. Ramos Marcos, demà, tindrà problemes per dir al “Punto Pelota” d’Intereconomía que el Barça ha guanyat gràcies a l’àrbitre. Però si s’hi posa una mica, ho pot aconseguir.