0-3 Rècord (i gol average contra l’Hèrcules a favor)

1. Des que vaig nèixer, no havia vist mai cap equip guanyar 15 partits de lliga seguits. Ho ha aconseguit aquest Barça infal.lible que avui ens ha fet patir fins al minut 88.
  2. Guanyar el 100% de partits fora de casa, 10 de 10, encara és més difícil d’igualar.
  3. Messi feia un partit espessot. Però només ha calgut que perdés tres pilotes en una sola jugada per picar-se en el seu orgull. En els últims vint minuts, cinc xuts, grans jugades i dos gols.
  4. Avui Valdés ha guanyat a Valdéz.  De fet, avui hem remuntat el gol average al Hèrcules. En cas d’empat a punts a final de la Lliga, nosaltres quedarem davant. Ara veig la Lliga més clara.
  5. Els equips ens aguanten 40 minuts, però després no poden dir fava. Així ha arribat el golàs de Pedro (magnífica assistència de Xavi) abans del descans, i els dos de Messi abans del final.
  6. Sergio Busquets, novament, ha provocat l’expulsió d’un rival (Farinós). Té un do natural en aquesta faceta.
  7. Per cert, 11 contra 11 0-1. Tot ha estat marxar Farinós i hem marcat dos gols en dos minuts. Amb 10 l’Hércules no juga millor que amb 11.
  8. No entenc perquè entra Nolito abans que Affellay. De fet, no entenc perquè entra Nolito. Que vagi al Benfica a fer tàndem amb Saviola.
  9. El regat de Xavi al minut 68 ha de sortir als videos (de futbol i de dansa clàssica). Genial.