0-3 i a la final! Aquest ha estat l’últim partit sense patir de tota la temporada

  1. Almería és l’equip més regular. A la Lliga 0-8. Almería a la Copa 5+3= 8-0.
  2. Sort que durant la setmana, els jugadors d’Oltra havien assajat el llançament de penals, per si de cas.
  3. Golàs d’Adriano i golàs d’Afellay, bona manera de desvirgar-se com a golejadors del Barça. D’aquí en endavant, dificilment tornaran a ser titulars.
  4. Milito, com a capità (no sé perquè), ha guanyat en confiança. El braçalet dona autoestima.
  5. En canvi Bojan, sense el braçalet que li pertocava, ha tornat a marxar del camp amb la vista als peus. Mal símptoma. I això que a la segona part, jugant on ha de jugar (de davanter centre) ha començat bé.
  6. Piqué, que ha jugat la segona part,  ha tingut un aniversari plàcid al camp. Llàstima que l’article vergonyós de Josep Sandoval a La Vanguardia li deu haver esguerrat el dia.
  7. Vull un pòster de la banqueta d’avui: Valdés, Xavi, Villa, Messi i Pedro. Per cert, el Pedro s’ha deixat un bigotet López Vázquez… Sense comentaris.
  8. Tiago Alcántara, després del seu magnífic gol de cap, l’hauran de desenroscar. Ha girat el cap, el coll, el cos, els malucs i les cames.
  9. S’han acabat els partits sense patir. Ara en queden un de copa, 17 de Lliga i esperem que 7 de Champions. Les oportunitats pels suplents s’han acabat fins que matemàticament siguem campions de Lliga.
  10. Per cert, avui hi ha algú que confii en el Sevilla?