0-2 He plorat, ho reconec, amb el segon gol de Messi

1. Per què avui no han enfocat el Guindi aplaudint el golàs de Messi, com van fer amb el del Ronaldinho?
2. No plorava per un gol del Barça des de l’Iniesta a Stamford Bridge. I ja sabem com va acabar aquella temporada, amb Lliga i Champions.
3. El Madrid, que va ser capaç de fer 6 gols a Mestalla, no està eliminat. Clar que aquell dia van jugar Kaká, Higuaín i Benzema. Avui, entre els tres, no sumen ni un sol minut.
4. Si Di Stéfano, al primer partit de la tetralogia, ja estava avergonyit del futbol impropi del Madrid, avui pot tenir un cobriment.
5. Al Camp Nou no vindran Pepe ni Sergio Ramos, és una llàstima. I, a sobre, a Mourinho no el veurem a la banqueta. No podrem cantar el “sal del banquillo”.
6. Confirmat: Marcelo, defensivament, és un xollo pels rivals. A part dels dos primers gols del 5 a 0, la manera com se l’ha rifat avui Afellay en el 0 a 1 és l’enèssima demostració d’aquest teorema.
7. Avui Pedro ho ha tornat a donar tot però, ara per ara, Afellay està més en forma. Avui sol ja ha amortitzat el fitxatge. Mascherano, central sublim, ja fa dies que l’ha amortitzat. Puyol, de lateral esquerre, un espectacle. A Piqué, sublim, li va la marxa.
8. Florentino Pérez li havia dit a Cristiano que marqués dos gols. Casi. Els ha fet Messi. Després de 52 gols encara hi ha gent que li diu “fals davanter centre”.
9. L’expulsió de Pepe, les coses com siguin, era planxa, joc perillós i groga i prou. Però va pels dies que li han perdonat la vermella.
10. I què carai, així Mourinho ja té excusa i per plorar una mica més.