5-1: Iniesta, mai un pare havia trigat tan poc a dedicar un gol a la seva filla

  1. Al minut amb quaranta segons, Iniesta ja li havia dedicat un gol a la seva filla Valeria. Hi ha futbolistes que es passen la vida intentant dedicar un gol al seu nadó i no se’n surten.
  2. Iniesta, a més a més, ha tingut la visió per fer la passada perfecte pel segon, amb gran desmarcatge, control i remat d’Alves. M’ha recordat aquells “fly” d’handbol que feien el Serrano i el Sagalés.
  3. Mentre la gent compte els partits seguits que porta Villa sense marcar, m’estimo més comptar els partits seguits que fa que marca Piqué. Ja en van dos. Dos de còrner. Tants anys treient el còrner en curt, que no acabem ni rematant, i ara resulta que si posem la pilota a l’olla, com tota la vida, tenim bons rematadors.
  4. A Catalunya Ràdio han decidit que Messi ha estat el millor. El Pep l’ha elogiat com mai perquè s’ha posat l’equip a l’esquena. No ho dubto, però li falta alguna cosa, segurament física, perquè tingui la punta de velocitat per desbordar, driblar i anar-se’n dels defenses. Ens cal que recuperi el to pels 13 partits que queden.
  5. Avui, als primers vint minuts, hem perdut moltes pilotes tontes en zona perillosa de creació. Els que més han fallat garrafalment, com Alves o Keita, s’han acabat rescabalant amb golassos genials.
  6. Ho sento pel Pep però em reafirmo que, de tot el sorteig, el meu preferit era el Xakthar. Si la seva estrella és Txigrinsky, “no hase falta desir nada mas”.
  7. Que els brasilers que tenen al davant corren molt? Sí, doncs que facin una secció d’atletisme. El futbol és una altra cosa. És això que practica el Barça cada tres dies.
  8. Si el Madrid va marcar-ne 4 contra 10, nosaltres 5 contra 11.
  9. Pep, sento portar-te la contrària, però tinc la sensació que som més dins que fora.
  10. L’àrbitre escocès ha fet un bon arbitratge. Però mai havia vist un refly que corrés la diagonal equivocada, sempre al costat dels seus liniers. Tècnicament, en aquest aspecte, fatal. Ni els de la lliga espanyola, per dolents que siguin, no ho fan així. De ser que a Escòcia condueixen per l’altre banda.