Final regalada: adéu a la triple corona

1. “El que guanya té raó. El que no guanya en té menys”. Guardiola dixit en roda de premsa. Ja està tot dit.
2. Avui Mourinho no es queixarà, suposo, d’haver-se quedat amb 10 jugadors. Ah, esclar, és que l’expulsió de Dí Maria ha estat al minut 121. Pepe ja no havia d’haver arribat al descans i la trepitjada d’Arbeloa a Villa era vermella directa.
3. En qualsevol cas, Mourinho ha aconseguit que en dos partits, el Barça només li hagi fet un gol i de penal. L’única dada positiva és que, a la segona part, sembla que hem trobat l’antídot per jugar-li a aquest Madrid amb el Pepe al mig del camp.
4. Per cert, quan Schuster va fer botifarra a la Romareda ens van ensenyar més vegades les imatges que les del gol de Marcos. Avui, en canvi, la botifarra de Pepe com si no existís.
5. El futbol és pels humils. L’any del 0-5, el Madrid ens va guanyar la Copa del Generalísimo. L’any del 5 a 0 ens han guanyat la Copa del Rei.
6. Si seguim aquesta progressió, en el proper 5 a 0 a favor, el Madrid ens guanyarà la copa de la República.
7. Villa, per cert, no desperta. Està fent bona la segona volta d’Ibrahimovic de l’any passat. I, mentrestant, Jonhatan Soriano, pichichi de segona, sense cap oportunitat.
8. Casillas a les finals és, diguem-ho clar, la hòstia. Les tres mans que ha tret a Messi, Pedro i Iniesta donen un títol.
9. Messi ha demostrat que està anys llum per damunt de Cristiano, però al final la glòria és per Ronaldo.
10. Ho sento, però no m’agrada veure Piqué fent d’Alexanko, ni Pinto intentant el remat. No són recursos per al millor equip de la història del futbol. Arribem a Sant Jordi amb pocs efectius, poques forces i pocs recursos.
Bona nit i visca el Barça!