1-1: I què si Villa no marca si provoca dos penals? (només un segons Muñiz)

  1. Sí, al minut 93, Villa ha tingut el control per sentenciar la Lliga. No marca un gol ni de casualitat, però si a cada partit li fan dos penals, ja firmem que continui aquesta ratxa.
  2. Muñiz historial dels penals. 11 a favor del Madrid, 2 a favor del Barça. Avui se n’ha menjat un altre de Casillas a Villa. I s’ha menjat la segona groga a Alves. I la primera, la segona i la tercera groga a Pepe.
  3. Content per l’empat però ràbia per no haver guanyat quan els teníem 0-1 i contra 10. Un error infantil en la sortida de pilota, per badar i per entrentenir-nos.
  4. Messi ha fet coses genials, i un gol a un equip de Mourinho, però estic tip de vaselines estèrils. 4 en l’eliminitòria contra el Xakhtar i una d’avui. Xuta, home… I ja tindria el Pichichi i la Bota d’or garantida.
  5. Adriano, brutal, ha fet el seu millor partit com a lateral esquerre. Ha tapat dos remats de CR7 que eren gols cantants. Molt més atent i concentrat que Maxwell que ha entrat encara més fred del que ja és.
  6. Hi hagut un moment que el Madrid ens guanyava 5 a 0… en còrners.
  7. Avui per avui, Afellay està molt més en forma que Pedro.
  8. Amb Puyol, hem fet de Wenger. L’hem amagat fins a sortir de titular. Era el millor de l’equip. Llàstima de l’estirament muscular. L’hem de recuperar per la Champions. Dimecres, Mascherano al darrera.
  9. Pepe ha estat, al mig del camp, el millor del Madrid. Però firmo que de 100 partits, en 99 deixi Ozil a la banqueta i posi Pepe al mig del camp.
  10. Hem perdut un partit en tota la Lliga. Demà passat veurem que l’empat d’avui és una victòria.