1-1 A Wembley! La felicitat és això (malgrat Casillas i Jimmy Jump)

2/05/2011 Barça 1 – Reial Madrid 1

Cafè Baviera
 1. 3 a 1 al global de l’eliminatòria. En cap moment ha perillat un partit on tots els jugadors del Barça, superconcentrats, treuen una valoració individual de notable en amunt en les notes de Cafebaviera.cat. Enhorabona i, com deia el mosaic remullat, “gràcies equip!”
 2. Ha tornat el millor Pedro. Ja era hora. Ja era hora també que, en aquests quatre partits, algú que no fos Messi li marqués un gol al millor porter del món.
 3. Messi, Xavi i Iniesta han demostrat,  en el partit que calia, perquè són els tres millors jugadors del món. Mourinho, el millor entrenador, no ho ha demostrat amagat al costat del minibar de l’Hotel Juan Carlos.
 4. Per Casillas sol, i les seves aturades impossibles, val la pena anar al fútbol. Ara bé, que a l’últim minut hagi intentat expulsar un company de selecció com Pedro perquè es perdés la final de la Champions, és de molt mal company. El Xavi, des de 40 metres, li ha recriminat. Gest impropi de Casillas.
 5. Després de 4 partits seguits amb el Madrid, hem après a no cometre faltes a prop de la frontal. Ja era hora. CR7 no ha pogut ni xutar en tot el partit. Bravo per la defensa.
 6. Paradoxa del futbol: Un equip que ha de remuntar un 0 a 2, només xuta una vegada a porta en 90 minuts. Missió impossible.
 7. Una altra paradoxa: Sense Mourinho a la banqueta, el Madrid ha fet el seu partit més digne. Això si, amb Mou en comptes de caure a vuitens de final han quedat eliminats a semifinals. Qui no es conforma és perquè no vol.
 8. L’any que ve sí que serà la de la “Décima”, la “décima” temporada sense arribar a una final de Champions.
 9. Ja poden plorar el titella estaquirot del Karanka i el titella rapsoda del Valdano. L’estadística de la UEFA diu que el Barça ha comès 10 faltes per 30 (30!) del Madrid. “No hase falta desir nada más”.
 10. I ara, després de 4 partits contra el Madrid, arriba l’Espanyol. No, no és el mateix, no és el filial.
Arribar a la setena final de Champions allà on vam guanyar la primera. N'hem perdut tres (Berna, Sevilla, Atenes), n'hem guanyat tres (Londres, París i Roma). Tornem a Londres per desempatar. L'estadi de nou Wembley és de Sir Norman Foster, l'home que el Barça va fer ric a canvi d'una maqueta de nyigui-nyogui i lacasitos de colors. L'idiota del Jimmy Jump i una bengala encesa que s'ha llençat des de la tercera graderia cap a l'afició del Madrid.

Les notes

 • 1.Victor Valdés 9 1.Victor
  Valdés
 • 2.Daniel Alves 9 2.Daniel
  Alves
 • 3.Gerard Piqué 9 3.Gerard
  Piqué
 • 14.Javier Mascherano 8 14.Javier
  Mascherano
 • 5.Carles Puyol 7 5.Carles
  Puyol
 • 16.Sergio Busquets 8 16.Sergio
  Busquets
 • 6.Xavier Hernández 9 6.Xavier
  Hernández
 • 8.Andres Iniesta 10 8.Andres
  Iniesta
 • 17.Pedro Rodríguez 8 17.Pedro
  Rodríguez
 • 10.Lionel Messi 9 10.Lionel
  Messi
 • 10.Lionel Messi 7 7.David
  Villa
 • 15.Seydou Keita 7 15.Seydou
  Keita
 • 20.Ibrahim Afellay SC 20.Ibrahim
  Afellay
 • 22.Éric Abidal SC 22.Éric
  Abidal
 • Entrenador9Ernesto
  Valverde
 • Arbitre6L'amic
  deMourinho