1-3: A bona hora arriben els penals a favor

1. A l’últim partit de Lliga, quan ja l’hem guanyat i quan ja no ens cal, oh noticia, penal a favor del Barça. Ho era, però justet. N’hem vist 15 de més clars en aquesta Lliga que no han estat assenyalats. Clar que aleshores en hi jugàvem el títol.
  2. Bojan ha estat en totes. Com a capità, ha provocat el penal, l’ha xutat i l’ha celebrat. Diria que ha estat el seu últim gol i últim partit amb el Barça. Diria.
  3. Afellay s’ha estrenat com a golejador. Ens aporta, entre d’altres coses, una cosa que no tenim: gardela des de fora l’àrea.
  4. Amb Afellay redimint, sumant coses positives, els fitxatges d’enguany han estat tots positius. Per ordre: Mascherano, Villa, Afellay i Adriano.
  5. La segona part del Barça, de toc, passada ràpida i posició ha estat sensacional. Amb un mig del camp amb Thiago, Sergi Roberto i Fontàs que ha tornat a jugar de mig centre.
  6. Sergi Roberto: tenim crack per a molts anys. Quin futbol tan bonic, tan pràctic i tan Barça.
  7. Víctor Valdés és tan bo que, fins i tot mirant-se el partit per la tele, és noticia: premi Ricardo Zamora. El tercer consecutiu. El quart de la seva vida. Amb menys gols encaixats que mai.
  8. Gran tarda a Màlaga. 1 a 3 i classificats per la semifinals de l’ACB. A la pista de l’Unicaja només hem guanyat de 32 punts.
  9. La Lliga la tanquem amb rècord de victòries fora de casa i 96 punts. Guardiola s’està relaxant. Haurà de preparar coses noves per la temporada que ve.
  10. Fa pocs minuts que s’ha acabat la Lliga i ja se’m fa llarg que comenci la següent.