5-0 L’últim partit en dilluns també va ser un 5 a 0

1. L’últim partit que vam jugar de Lliga en dilluns, a l’estadi, també va acabar igual 5 a 0. Roures, posa’ls tots en dilluns encara que hi hagi l’Àgora.
  2. Ja fa massa setmanes que dura. L’equip cada partit està millor i el Pep Guardiola a cada roda de premsa està pitjor. Una tos que va a més, que l’impedeix dir tres síl.labes seguides. Doctor Pruna, reacciona, que ens podem permetre que Maxwell, Afellay o fins i tot Piqué o Puyol no juguin, però el Guardiola és imprescindible.
  3. Han marcat Tiago el primer, Cesc el segon i Alexis el tercer. Si arriba a jugar el Fontàs, l’altra incoporació del primer equip d’aquest estiu, hauria marcat el quart. Com som els culers. En sortir del camp, de camí del cotxe, el comentari de tothom era el mateix: “llàstima que no haguem anat a marcar el sisè”. Juguem un partit de fàbula però tenim el lideratge i el Madrid al cap. En canvi, a Guardiola ningú li ha preguntat per això en roda de premsa.
  4. No hi ha dret que Turienzo Álvarez no hagi descomptat ni un minut quan n’havia d’allargar tres. No volien que ens posessim líders. Villarato, dirien ells.
  5. Diego López, el porter rival, al minut 32 de la segona part perdia temps! L’única explicació és que, descaradament, no volia que n’hi fotessin mitja dotzena.
  6. Al minut 86, primera aturada de Valdés contra un equip de Lliga de Campions. La premsa diu que el Vila-real és al grup de la mort a la Champions. Dificilment, a cap partit, patiran tant com avui.
  7. Dubtàvem entre Alexis o Rossi de cara a fitxar un davanter. Avui 1 a 0.
  8. Hi ha coses que no canvien a l’estadi: la megafonia a tot estrop des d’una hora abans de l’inici (insuportable) i l’animador Pep Callau (que està més moderat).
  9. El Saragossa ja s’ha assabentat que s’ha acabat la vaga de futbolistes. Ahir em va semblar que continuaven sense jugar.