8-0: El Barça decideix jugar 90 minuts mirant a barraca

1. Atès que marcant-ne 2 al final no en teníem prou, l’equip ha decidit anar a totes, tota l’estona i amb instint assassí.
  2. A la primera part n’hem marcat 5. A la segona només 3. Només tinc un dubte, a Puntopelota veuran aquesta davallada de la segona part com un nova crisi o un altre final de cicle?
  3. 15 gols en tres partits de Lliga. Mitjana de 5 gols per partit. Qui diu que aquesta és una #lligademerda.
  4. Al minut 20, quan he vist com el porter de l’Osasuna, amb 2 a 0, perdia tant temps com podia, he vist clar que no volien sortir del Camp Nou amb una dotzena de gols.
  5. Cesc, tres partits de Lliga, tres gols. Això era el que esperàvem d’Henry quan va venir de l’Arsenal.
  6. Messi, Xavi, Cesc han fet un partit dificilment millorable. Com deu jugar Xavi que Messi marca 3 gols, fa 2 pals i dóna 1 gol, i em sembla que no ha estat el millor del partit.
  7. Amb Busquets de migcentre tot circula millor, més fluid, amb més intenció i més ràpid. Keita, allà, no és la meva “niñita”.
  8. Alves, al partit 100 amb el Barça ha estrenat posició. D’extrem dret. En absència d’Alexis, el Pep ha fitxat un extrem. Avui en comptes d’arribar, hi era. Ha centrat millor que habitualment.
  9. Sensacional Mendilibar. Ahir va dir que sortint a pressionar al Barça els n’hi fotríem 8. I han sortit a pressionar.