0-1 Juguem amb foc, guanyem el partit però perdem la velocitat de pilota

  1. Hem patit massa. Guanyant 0-1, contra un Granada amb 10 homes durant una hora, hauríem d’haver marcat el segon i evitar riscos. Però la pilota no corre a la velocitat d’abans i per això ens costa més marcar. Ja va passar contra el Sevilla. Ens regalen les bandes perquè saben que no fem cap mal.
  2. Està prohibit substituir Messi? Ha fallat més passades fàcils a les segones parts dels dos últims que en les dues últimes temporades. Des d’aquelles 7 ocasions contra el Viktoria Pilsen que no van entrar, sembla un pèl obsessionat.
  3. Es pot saber per què Cesc només ha trepitjat l’àrea rival al primer minut de partit? És la característica que el fa diferent i millor, però avui ens ha deixat sense arribada.
  4. Un gol de falta a la Lliga, al.leluia. En tota la Lliga passada només en vam marcar un. No cal que sempre les xuti Messi. Tenim Xavi, Villa, Cesc, Alves
  5. Villa ha hagut d’entrar per Pedro cuita-corrents, sense escalfar-se. I s’ha notat que estava molt fred. Més que de costum.
  6. En la lesió de Pedro, el Granada per no llençar la pilota fora l’atzar futbolístic els ha acabat castigant. L’expulsió, per segona groga per joc perillós, ha arribat en aquella mateixa jugada. Tal faràs, tal trobaràs.
  7. Muñiz Fernández ha posat el llistó massa baix al minut 2. Primera falta, primera targeta.  Excessiu. Per mantenir el criteri, el Granada ha acabat amb 9 i el Barça amb un munt de targetes absurdes.
  8. Per cert, els dos últims partits el Barça ha acabat jugant contra 9. Que no ho sàpiga el Mourinho, ni el Roncero, ni el Siro, ni l’Hermel, ni el Pedrerol, ni aquell del bigoti molsut.
  9. Els tios (o les ties) que porten el làser al futbol, perquè no se’l foten al cul?
  10. Avui el Barça “dorm líder”, com solen dir els mitjans. Algú, ara, confia en el Vila-real?