0-1: Líders i, al final, Maradona tindrà raó. Voleu saber per què?

1. Igual que va dir Maradona d’Argentina, quan era seleccionador, “aquest equip són Mascherano i 10 més”. Amb permís d’un Xavi sublim, avui el Barça del Molinón ha estat així.
  2. I amb permís d’un Thiago, que no només és un crack en la creació, sinó que fa dies que observem que té dues característiques que mai s’havien destacat d’ell: és un bon recuperador i, baixet com és, va prou bé de cap. Per tallar o per rematar.
  3. Hem trigat 6 jornades a tornar a ser líders. Em sembla que és una posició que ja no abandonarem. Partit a partit. De moment, durant 15 dies, això ja no ens ho treu ningú.
  4. Adriano, no ho dic pel gol fonamental d’avui, sempre destaca quan juga d’extrem. En el dia de la seva presentació, Guardiola va dir que el fitxàvem per la polivalència, perquè podia jugar en qualsevol de les 4 posicions de fora. En els dos extrems, bon rendiment. En els dos laterals, ui, ui, ui…
  5. Em treu de polleguera que Adriano arribi a la linia de fons, que aixequi el cap i ni Messi, ni Pedro, ni Villa, hagin corregut dins de l’àrea per a rematar. Avui ha passat tres vegades. I no és el primer dia.
  6. Hem guanyat 0-1, no hem jugat excessivament bé, però NO hem patit. Un únic xut a porta de l’Sporting en tot el partit. A l’úlltim minut de la primera part. Per variar, Valdés era allà.
  7. Important: primer dia que no encaixem cap gol fora de casa. En les 4 victòries del Barça a la Lliga, el rival s’ha quedat sense marcar.
  8. Preguntes per respondre abans del partit. El Barça es posarà líder a camp del cuer? Sí. El Barça guanyarà el primer partit a fora? Sí. El Barça sense Cesc tornarà a jugar amb 3 defenses? Sí. Messi marcarà el primer gol fora del Camp Nou a la Lliga? No.
  9. I si Messi no ha marcat és perquè Clos Gómez -que dolent- s’ha menjat un penal claríssim a la primera part que hauria estat el 0-2.
  10. Algú confia en l’Espanyol? … Gol d’Higuaín al minut 16. I ara?