2-0: El Barça derrota el Viktoria amb un gol de museu i un de contraatac

  1. Per variar, cap al minut 10, al gol sud, jugada genial de billar i gol de Museu. Avui d’Iniesta, amb barret, control, canvi de peu i xutar a contrapeu del porter. Obra d’art. Una altra.
  2. El gol de Villa, la sentència que s’ha fet esperar massa, ha arribat en contraatac, en una pilota que ell mateix ha robat a 60 metres de porteria. Ja tocava que el Barça marqués, també, un gol de contracop. Que no diguin que només sabem fer el tiki-taka, el rondo i el futbol que avorreix als de Punto Pelota. Ja a la primera part Villa ha fet un altre molt bon contraatac per una passada llarga d’Adriano.
  3. S’agraeixen les passades llargues, que canvien el joc a quaranta metres. Avui Mascherano n’ha fet un parell. I Valdés també dues sobre Alves.
  4. Per cert, en el gol de Villa s’ha fet palès aquella norma de pati de col.legi: penal i gol, és gol.
  5. El penal era sobre un Messi que avui ha fet tres jugades brillantíssimes, ha rematat dues vegades al pal, ens ha fet patir quan semblava que s’havia lesionat i no ha marcat cap gol. Que es prepari el Sevilla que el dissabte pagarà els plats trencats d’un jugador que avui ha rematat 7 vegades a gol i no n’ha pogut marcar cap.
  6. Avui s’ha fet palpable una d’aquelles coses que posen nerviós el Camp Nou. Quan l’equip té l’ocasió de xutar, de lluny o de prop, i no ho fa, obsessionat en tocar-la en curt i passar-se-la, encara, una vegada més. Avui, en alguna ocasió, a tots els davanters els ha sobrat generositat i redundància futbolística.
  7. Un exemple: Pedro. En la jugada del final que, sense tocar-la i en una acció altament estètica, se’n va per la línia de banda deixant el defensa assegut a terra, li ha sobrat donar la passada a Villa. Havia de xutar ell, home…
  8. L’entrenador del Pilzen pot estar content. Va dir que el seu objectiu era que, quan mirés el video d’aquest partit, que no sortissin apallissats.
  9. A la roda de premsa d’ahir, Guardiola va dir que després del partit diria quin equip de la Lliga Espanyola s’assemblava el Pilzen. Potser el Màlaga?
  10. Sensacional fer debutar Isaac Cuenca. Un altre del planter que arriba a la Champions. La llàstima és que Guardiola ha agafat amb els pixats al ventre aquest blog i no tenim la seva fotografia per poder-lo puntuar en les valoracions d’avui.