3-0: Mateix argument, mateix cant de l’obra, mateixa felicitat

15/10/2011 Barça 3 – Racing 0

Cafè Baviera
 1. Mateix argument: Possessió total. Control absolut. Cap gol en contra.  Mateix cant de l’obra: Una lesió muscular. ThiagoXaviIniesta, junts, és com l’atac dels globetrotters. Messi inventant-se gols genials i diferents a cada partit. Es demostra, això sí, que els millors gols sempre els marca a gol sud.
 2. A part del primer gol de Messi, ha fet dues jugades que justifiquen, per si sol, una altra pilota d’or. 1) El control sec sense deixar-la caure a terra d’una pilota que havia enviat Maxwell des de 40 metres i que baixava mullada. I 2) La sotana que li ha fet a Munitis al minut 18. Munitis sí que és d’aquells jugadors que van nèixer per jugar en el Madrid. Ara, però, ja li queda molt poca benzina.
 3. Thiago de mig centre, jugant a casa, amb dos centrals al darrera, ha fet un partit excel.lent: ha donat una velocitat de pilota, s’ha col.locat sempre bé per rebre i per tallar i ha donat una capacitat de sortida de l’equip molt interessant amb rivals que es tanquen com el d’avui.
 4. I aleshores… després de 75 minuts de velocitat de pilota, ha entrat Keita al camp i s’ha acabat la velocitat i la circulació, però ha tingut una cosa bona. La gent ha començat a desfilar cap a casa i, quan s’ha acabat el partit, hem pogut sortir ràpid com mai de l’Estadi.
 5. Amb Pedro sempre em passa el mateix. El dia que no li surt res i que em comença  a treure de polleguera, aleshores es treu del barret la seva millor jugada, arriba a la línia de fons i fa la centrada perfecta pel gol de Xavi. De cap! Pedro redimit.
 6. El badoc del dia, l’home del marcador. Durant un minut, li ha donat el primer gol a Iniesta.
 7. Si Abidal marca el gol de xilena que ha intentat a les acaballes, ja es pot retirar del futbol.
 8. Per cert, quan s’ha lesionat Piqué, Guardiola ha fet escalfar Mascherano i Abidal. L’un venia cansat d’Argentina, l’altre havia arriscat jugant 90 minuts amb França. Fontàs, l’únic central natural a la banqueta, i que s’ha entrenat durant tants dies a soles amb Guardiola, ni tan sols l’han fet escalfar. Mala peça al teler. L’any que ve es veu a venir que li direm “Adéu, Andreu“. Això sí, que s’acomiadi del Pep no fos cas que l’Albert Om li fes un “Convidat” al Fontàs.
 9. Parlant de centrals… Avui Puyol, defensivament, ha fet quatre o cinc accions com si tingués els nervis d’un debutant. Llàstima el gol que ha pifiat tot sol a la mateixa línia, li hauria donat confiança.
 10. Cúper té un equip disciplinat. Fins a quants gols li haurien hagut de caure perquè el Racing deixés de jugar exactament igual?
El primer gol. Avui per quin costat li fotrà el Messi, pel pal curt o pel pal llarg? Encara no has tingut temps de pensar això, que ha decidit inventar una cosa nova: rifar-se'l per fora i xutar, amb la dreta, fluixet, just perquè entri. Piqué, després d'una lesió, juga 180 minuts amb una Espanya que no s'hi juga res, torna al Barça i torna a cascar-se. Gràcies Del Bosque.

Les notes

 • 1.Victor Valdés 8 1.Victor
  Valdés
 • 2.Daniel Alves 6 2.Daniel
  Alves
 • 3.Gerard Piqué SC 3.Gerard
  Piqué
 • 5.Carles Puyol 6 5.Carles
  Puyol
 • 19.Maxwell 6 19.Maxwell
 • 11.Thiago Alcántara 8 11.Thiago
  Alcántara
 • 6.Xavier Hernández 9 6.Xavier
  Hernández
 • 8.Andres Iniesta 8 8.Andres
  Iniesta
 • 10.Lionel Messi 9 10.Lionel
  Messi
 • 17.Pedro Rodríguez 7 17.Pedro
  Rodríguez
 • 17.Pedro Rodríguez 7 7.David
  Villa
 • 22.Éric Abidal 8 22.Éric
  Abidal
 • 15.Seydou Keita 6 15.Seydou
  Keita
 • 21.Adriano 6 21.Adriano
 • Entrenador9Ernesto
  Valverde
 • Arbitre5Ayza
  Gámez