2-3: “Sono molto contento”. Qui ho deia, això?

  1. Una altra exhibició del Barça al món: la combinació Xavi-Cesc-Thiago-Messi és dificilment millorable.
  2. La primera part s’ha fet curta. La segona, llarga.
  3. Com diu @rblaugrana: Van Bommel és un dels grans fitxatges de la història del Barça. Va arribar gratis, s’hi va estar un any per guanyar Lliga i Champions, vam cobrar 9 milions d’euros de traspàs, amb el Bayern va marcar un gol decisiu al Madrid, els va fer botifarra i a sobre, avui, gol en pròpia porta. Mark Van Ganga.
  4. Un escàndol el partit de Xavi, i el de Sergio, i el de Thiago. Em té el cor robat. Com ha recuperat la pilota en la jugada del 0-1, quines passades ha regalat a Cesc i Villa
  5. Per escàndol, sobretot, Stark. L’àrbitre, a la jugada del penal, per no ensenyar la groga a Aquilani que era la segona i al carrer, s’inventa una groga per Nesta que, esclar, no ha protestat.
  6. Per cert, Nesta cada dia s’assembla més a Pipi Estrada.
  7. Que et facin repetir un penal per paradinha, d’acord. Però que a sobre t’ensenyin groga??? Que no haguem de pagar aquesta groga per Messi a final de temporada…
  8. Robinho. Què es pot esperar d’un jugador que du el 70 a la samarreta?
  9. El partit de casa contra el Bate Borisov, tres dies abans de jugar al Bernabéu, és intranscendent perquè ja som primers de grup. Potser, fins i tot, deixaran jugar el Fontàs.
  10. Ara m’he passat d’optimista.