4-0 Hi ha Barça per estona, per a molta, molta, estona

  1. No ens hi jugàvem res… Però amb 9 jugadors del planter i 7 del filial a l’onze inicial en un partit de Champions, hem jugat un partit sensacional. És de les nits que surto més content de l’estadi en tota la temporada.
  2. Han jugat com els grans, però encara amb més disciplina tàctica, obrint el camp, fent l’acordió tot l’equip, amb l’esperit de lluita i solidaritat durant 90 minuts. I, tècnicament, els germans Alcántara, Dos Santos, Sergi Roberto… tenen tanta o més qualitat als peus que els del primer equip. A Madrid, però, que hi vagin els de sempre.
  3. Eusebio Sacristán, avui, ha quedat una mica en evidència. Per què, aquests mateixos jugadors, amb el Barça B no juguen tan extraordinàriament bé com ho han fet avui? Si només rendeixen així quan juguen Champions i al Camp Nou, se’ls ha d’exigir molt més al Miniestadi.
  4. Els 800.000 euros que avui ha guanyat el Barça és gairebé tot el pressupost del Barça B.
  5. El primer equip del Barça n’hi va fer cinc al Bate, el Barça B n’hi ha fet quatre. Tenen sort que ja ha desaparegut el Barça C perquè n’hi hauria marcat tres.
  6. Isaac Cuenca, amb el partit del Llevant i el d’avui, ja s’ha fet gran.
  7. Maxwell, fins i tot avui, ha estat un punt per sota dels seus companys. Per cert, ha tingut la gosadia de demanar xutar el penal.
  8. Quan hi hagi el sorteig d’entrada per a la Champions, els 37.000 culers que avui eren al camp no tindran cap preferència?
  9. A Pinto, avui capità, no li ha calgut ni enganyar ningú amb el seu xiulet. Anem millorant.
  10. Quan Guardiola ha substituit Dos Santos li ha anat a encaixar la mà. Quan ha substituit a Rafinha, això que li ha passat pel costat, li ha girat l’esquena per no saludar-lo. Ha interpretat que a Rafinha no li agradava que el substituissin. El pal i pastanaga de Pep que l’any passat ja va tastar el Thiago. Aquesta cosa que té de professor Keating del “Club de los poetas muertos”, a vegades, grinyola una mica.