1-4 Messi marca el triple de gols a fora en un partit que en tota la Lliga

1. Partit ajornat de la la primera jornada. No podíem començar millor la Lliga. 1-4 fora de casa i hat-trick de Messi.
  2. Messi ha marcat el triple de gols, fora de casa, en un sol partit que en tota la primera volta. I a sobre un pal i tres parades de Willy Caballero que eren mig gol.
  3. Llàstima que no hagi debutat Kameni.
  4. Pellegrini ha volgut jugar obert i de tua a tu. Resultat= golejada.
  5. El Màlaga, en una hora de futbol, havia comès només 4 faltes i havia encaixat 3 gols. Aquest és un pecat que equips com l’Espanyol no ha comès.
  6. Adriano, per minuts jugats, és el jugador que dóna més assistències de gol de la història del Barça. Surt a passada de gol i a lesió muscular per partit.
  7. Sense ser Cesc -quin gran fitxatge, quina capacitat d’arribada- hi ha més ordre al camp, o m’ho ha semblat a mi?
  8. El relaxament dels últims 5 minuts no és preocupant. Però si el partit dura 120 minuts més, ens empaten a 4.
  9. L’única llàstima d’avui és que, fins ara, la victòria més folgada fora del Camp Nou era el 1-3 al Bernabéu.