1-1 Ara que marquem de còrner, no marquem de penal

1/2/12 València 1 – Barça 1

Cafè Baviera
 1. Feia dies que no jugàvem una segona part tant bona com la d’avui. Llàstima que Messi -fulgurant en el primer quart d’hora de la segona- s’hagi fos després del seu error. En el Barça n’ha xutat 27 i n’ha marcat 20. No és un gran promig. Massa vegades el tira pel mateix lloc.
 2. Això sí, ara marquem de còrner. Puyol, en aquesta copa, ha marcat el de l’empat importantíssims al Bernabéu i a Mestalla. És la copa de Puyol, de moment.
 3. Avui hem variat l’estratègia de còrner. No els llençava Xavi i hem decidit posar-les totes al segon pal: gol de Puyol, Messi despenja per Piqué i Messi torna a rematar sol a l’últim alè del partit.
 4. Puyol s’ha refet, amb amor propi, de la seva errada per la relliscada i la pèrdua de l’esquena en el gol del València. Les dues ruletes seguides que ha fet a la segona part no ho havia vist mai en 40 anys veient molts partits cada setmana.
 5. Parlant de pilota aturada, en faltes directes continuem sense fer cap por. Avui, de nou, 0 de 2. Avui ho han intentat Messi i Alves.
 6. Avui Pinto, al minut 19, havia de ser expulsat. Arran de Pinto, “ja pinta millor” els arbitratges aquest any. L’àrbitre estava tapat, però que el linier no ho hagi vist, costa molt de creure.
 7. A partir d’aquí, al twitter s’ha omplert de comentaris enginyosos dient que l’àrbitre havia perjudicat el Barça: era millor que expulsés Pinto, que jugués Valdés i quedar-nos amb 10. No m’ho crec. Pinto, avui Colorado, ha estat excel.lent al marge d’aquesta jugada on s’ha precipitat (perquè Abidal no era a lloc).
 8. Fem un contraatac amb Messi pel mig a la primera part, i Cuenca i Alexis, en comptes d’obrir-se per fer gran el passadís a Messi, tots dos han arrossegat els seus defenses cap dins. Lamentable no saber l’ABC del futbol de contraatac. Per sort, a la segona part, ja han corregit l’error.
 9. Avui Alexis, per cert, ha tornat a ser més Niño empanadilla que Niño maravilla.
 10. M’ha semblat sentir, a la segona part, que cantaven “Puta Barça i Puta Catalunya” o és la meva tele que s’ha espatllat?
Haver marcat un gol fora... Però n'hem fallat tants de cantats: el penal, el pal d'Alves, les dues garrafals d'Alexis, el cop de cap clar de Piqué. No tenir a punt,encara, la foto de Cristian Tello. Amb els dos minuts tan bons que ha tornat a fer, aquest blog no té perdó.

Les notes

 • 13.Pinto 6 13.Pinto
 • 5.Carles Puyol 6 5.Carles
  Puyol
 • 14.Javier Mascherano 7 14.Javier
  Mascherano
 • 3.Gerard Piqué 7 3.Gerard
  Piqué
 • 22.Éric Abidal 5 22.Éric
  Abidal
 • 16.Sergio Busquets 6 16.Sergio
  Busquets
 • 11.Thiago Alcántara 6 11.Thiago
  Alcántara
 • 4.Cesc Fàbregas 5 4.Cesc
  Fàbregas
 • 9.Alexis Sanchez 4 9.Alexis
  Sanchez
 • 10.Lionel Messi 6 10.Lionel
  Messi
 • 10.Lionel Messi 7 23.
  Isaac Cuenca
 • 2.Daniel Alves 5 2.Daniel
  Alves
 • 28.Jonathan dos Santos 6 28.Jonathan
  dos Santos
 • 37. Cristian Tello SC 37.
  Cristian Tello
 • Entrenador7Ernesto
  Valverde
 • Arbitre4González
  González