2-1 Víctor Valdés (i Messi) ens mantenen vius a la Lliga

1. Al final del partit només sento dir que el partit podia haver acabat amb golejada… Però amb 0-0 i amb 1-0, Víctor Valdés ha aturat dos ú contra ú que eren dos gols claríssims.
  2. Messi, espès, lent, papissot davant de porta, ha marcat en la cinquena ocasió (la més difícil) i ha donat l’assistència de l’altre gol. És a dir, novament, sort en té el Pep d’ell. Per això no el pot fer descansar.
  3. Començar el partit amb el Madrid a 10 punts, alinear el pla B i guanyar el partit, era l’únic que importava. Pep ha pogut fer descansar Xavi, Piqué, Abidal, Alexis i companyia i hem sumat els tres punts. Nit rodona.
  4. Sense Iniesta i Xavi hem arrencat un bon empat a Mestalla i la victòria d’avui. Estem salvant la travessia de jugar sense ell amb patiment però amb solvència. Que tornin, però, aviat!
  5. Tello ha aprofitat tots els minuts que ha jugat al primer equip de manera fantàstica. Desbordant, desmarcant-se, marcant i arribant moltes vegades a la línia de fons. Bravo. Cuenca, renovat, ha fet bo el refrany “músic pagat, no fa bon so”.
  6. Alves continua sent tema apart. Dóna l’assistència del gol de Messi, s’equivoca garrafalment en el gol de la Reial i, per una acció infantil seva, ens anul.len un altre gol de Tello.
  7. Puc confessar una cosa? Trobo a faltar Villa.
  8. Una altra falta a frontal, estèril. Avui xut de Messi a la barrera.
  9. Per primera vegada a la vida he dut una manta al futbol. Però dimecres no m’oblidaré el gorro pel cap i les orelles. Fa una hora que s’ha acabat el partit i encara no noto els genolls.
  10. Pot ser que al Getafe li hagin estafat un penal, avui? Nosaltres no esperem els àrbitres al pàrquing, però potser algun dia els hauríem de fer una visita.