2-2 La dècima no serà a costa nostra. Visca el Barça!

  1. Messi, supera Cèsar com a màxim golejador del Barça, fa més de 60 gols en aquesta temporada i, de cop i volta, queda eixorc en el Chelsea-Madrid-Chelsea i, es clar, sense els gols de Messi ens costa molt i molt i molt. Avui el Barça ha perdut la Champions. Em temo que ell, en dos partits, ha perdut la quarta Pilota d’or consecutiva.
  2. Curiós, som on som, en bona part, per Valdés i Messi. I en aquesta eliminatòria se’ns han follat el Chech i el Drogba.
  3. La gran crítica d’avui (potser l’únic retret): amb 2 a o i contra 10, no ens poden fer un gol idèntic al del Madrid de fa quatre dies: ens precipitem, estem descol.locats, li guanyen l’esquena al lateral esquerra i la sortida de Valdés fora de temps. Massa cruelment igual. I just abans del descans, i dos minuts després d’haver fet el més difícil. Decebedor. 
  4. A la segona part, Guardiola més que comentar les jugades amb Vilanova havia de consultar-les amb el Xavi Pasqual de l’handbol. Víctor Tomàs en el lloc d’Alves hauria estat més efectiu.
  5. Di Matteo ha dit en roda de premsa que l’estil del Chelsea no és el mateix del Barça. Ho hem notat, lleugerament.
  6. Amb l’Inter de Mourinho vaig sentir molts insults perquè, per arribar a la final, va posar a Eto’o de lateral esquerra. Avui he vist de lateral Drogba tota la segona part, i no sento cap penjament de Di Matteo.
  7. El Barça cada vegada s’assembla més a la selecció argentina dirigida per Maradona: Mascherano i 10 més.
  8. Fernando Torres té un imant amb la porteria de Travessera del gol sud. No marca ni un gol amb el Chelsea, arriba aquí i fa teràpia.
  9. Demà, en comptes de tancar-me al lavabo amb el Playboy, agafaré el suplement de 140 pàgines de l’Equipe dedicat al Barça.
  10. Algú confia ara en el Bayern? Jo, en tres paraules: gens ni mica.