0-7 Amb aquest resultat, a veure si el Pep s’hi repensa

  1. Després del parèntesi del Chelsea i el Madrid hem tornat al nivell que teníem en la velocitat de creuer de la Lliga. Esclar que el rival no és exactament el mateix.
  2. Alguna cosa hem après del Chelsea: els dos primers remats d’avui, dos gols. De fet, de 8 xuts a porteria hem fet 7 gols. Batrem el nostre rècord de gols a la Lliga.
  3. Pedro (i no ho dic pels dos gols i per les dues assistències a Messi) ha fet el seu millor partit de la temporada. La seva manera de pressionar, córrer, incordiar encomana tot l’equip. Hem retrobat la seva guspira, un pèl tard. 
  4. Hi ha hagut moments que semblava que tots buscàvem a Messi per guanyar el pichichi. Quan menys hi hem pensat, ha marcat els gols.
  5. Keita també ha fet el seu millor partit. És molt estrany que el d’avui sigui el seu segon gol a la Lliga.
  6. Montoya: no cal anar fitxar cap lateral dret enlloc.
  7. Tamudo, una paròdia de sí mateix, ja només li queden forces per fer la falta de la impotència. Això sí, persevera en l’intent de fer-la.
  8. Bé. El Madrid encara no és campió… I el gol-average el tenim a favor.
  9. Impressionat per la manera com Pinto i Alexis porten els mitjons molt per damunt del genoll. Demà, a l’Àgora, per entrevistar al pare Abat de Montserrat prometo posar-me uns mitjons de la mateixa manera.
  10. Tornarem a jugar a Madrid el 25 de maig. En Lliga i Copa hi hem jugat 4 vegades aquesta temporada i hem guanyat sempre.