4-0: En conec uns que avui no somriuran gaire i es correran poc

  1. Partit brillantíssim: pacient i amb extrems ben oberts al davant contra una defensa molt ben plantada i, al darrera, molt vius d’anticipació, col.locació i concentració per recuperar-la molt ràpid i que no hi haguessin sorpreses. Bravo pel plantejament del Pep. Amb Busquets, Xavi, Iniesta i Messi junts som pràcticament imbatibles.
  2. Per cert, avui ha reconegut que es va equivocar en el plantejament del partit d’anada. Això és com el nas del Cyrano, només ho pot criticar ell. Els qui ho vam gosar dir en aquell moment..
  3. Alexis, jugant pel centre, fa molt més mal. Dos gols de davanter centre autèntic. El segon, de cap, s’ha aguantat molta estona a l’aire i ha rematat molt fort de cap.
  4. El gol de cap de Pedro ha estat d’aquells que feia sempre l’Asensi i que ja no es veuen al Camp Nou, pentinant-la de cap del primer pal al segon.
  5. Adriano, jugant amb només tres defenses, ha fet el seu millor partit amb el Barça. Ha estat molt ràpid i llest per tallar-ho tot i fer les cobertures d’uns excepcionals Mascherano i Puyol.
  6. No he trobat a faltar Alves. Tampoc a Cesc. No és pecat, oi?
  7. La jugada genial de Messi a l’últim minut ha estat una dedicatòria per als qui marxen d’hora, es perden coses collonudes i, sobretot, tapen la visió de la gent del darrera. #esosquesevan¿dequeequiposon?
  8. Una cosa que no havia vist mai: el quart àrbitre passejant constantment per la banda, seguint la jugada amb la intensitat d’un linier, incomodant Guardiola i García i tapant la visió del futbol de tothom a la banqueta. Per què aquestes ganes de protagonisme?
  9. Una cosa que no havia vist mai al Camp Nou: l’espai reservat per l’afició rival, a la tercera graderia, sense ni un sol seguidor. Ni un. Buit absolut.
  10. Luis García, sentint-lo com s’escolta en roda de premsa, és un intent de Lillo passat per la vanitat d’Emery. Quan el facin fora, no trigaran a fitxar-lo de comentarista. L’home, avui, davant de molts periodistes ha volgut fer punts.
  11. Postdata: algú confia ara en l’Atlético de Madrid? Jo, sincerament, no.