Chelsea campió. El Bayern ha tingut guanyada la final tres vegades… i ha perdut

1. A Messi, l’ombra per la pilota d’or li fan Cech i Drogba, més que Cristiano.
  2. El Bayern ha tingut guanyat el partit en tres ocasions, al minut 88 amb 1 a 0, amb Robben xutant un penal a la pròrroga i amb l’aturada de Neuer a Mata per començar la tanda, però se’ls ha escapat… I jugant a casa. Allianzarenazo és, però, un titular massa llarg.
  3. Di Matteo, segon de Villas Boas, campió d’Europa. Tots amb Vilanova i deixem-nos d’hòsties. #forçatito
  4. Chelsea amb Di Matteo i Atlético amb Simeone han aconseguit un fenomen paranormal: dos equips que canvien d’entrenador a mitja temporada acaben tenint el millor èxit de la seva història.
  5. Al Manchester United – Bayern del Camp Nou, l’entrenador alemany va subsituir Matthaus pensant que ja havien guanyat la final. Remuntada i cap a casa. Avui Heynckes ha comès el mateix error. Amb l´1 a 0 han tret Thomas Muller, l’ànima del mig del camp atacant. I ha empatat el Chelsea i ja no han tingut Muller per la pròrroga. Dues vegades en la mateixa pedra.
  6. El Bayern continua amb 4 Champions com nosaltres. Per això volia que guanyés el Chelsea.
  7. Cahill deu ser, a jutjar pels partits contra el Barça i el d’avui, el millor central suplent del món. Ha fet més taps en tres partits que Shaquille O’Neal en tota la carrera.
  8. Quan el Bayern portava 18 còrners a 0, he tingut clar que el primer còrner del Chelsea seria gol. Al 88′ gol de Drogba.
  9. Quan he sabut que el Bayern havia guanyat totes les tandes de penals a la Copa d’Europa i el Chelsea les havia perdudes totes, he sabut què passaria avui.
  10. Robben, un perdedor de finals. Al Mundial va fallar massa davant Casillas, va fallar contra l’Inter i avui contra Cech. Però el pitjor és ser l’estrella de l’equip, l’especialista i esborrar-te a la tanda més important de la teva vida.
  11. La Roma va perdre per penals la final a casa, el Bayern ha perdut per penals la final a casa. Nosaltres, contra l’Steuaua no era casa nostra, però s’hi assemblava molt… Conclusió: no demanem mai més que la final es jugui al Camp Nou, per si de cas.