3-0 Campions! L’última anàlisi, de l’últim títol, de l’últim partit

  1. Pedro, decisiu, viu i eficaç, ha fet més en 25 minuts que en tota la temporada. S’ha redimit, s’ha fet perdonar i ja és el tercer golejador del Barça a la història de les finals, només superat per Messi (esclar) i Stòitxkov.
  2. Amb l’equip enxufat com va sortir ahir, vertical, ràpid de cap i de pilota, cap problema.
  3. L’ú contra ú d’Iniesta, les recuperacions de Busquets, la volteta de Xavi i les atzagaides de Messi són impossibles de frenar per cap sistema defensiu.
  4. El tàndem Mascherano-Piqué, per anticipació, col.locació, velocitat i sortida de pilota a l’esprint, no van fer un partit, van fer una tesi doctoral cadascú.
  5. Montoya, tenim lateral per temps. Força al darrera, bona arribada i centrades amb rosca.
  6. Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Alexis. En 4 anys gairebé mai els periodistes li van endevinar una alineació. En el seu últim partit li va endevinar tothom.
  7. Guardiola diu que el seu relleu serà un punt i seguit. Rosell diu que serà una coma. Mentre no sigui un signe d’exclamació! De moment, són tres punts suspensius i una veritable incógnita.
  8. Això de Bielsa… No entenc que Zubizarreta digués que encaixaria al Barça. En quinze dies ha perdut dues finals per 3 a 0, no ha tingut cap opció, s’ha equivocat en tot. I, a la Lliga, desens.
  9. Rànquing de crits: 1. El dedicat a Espe (massiu per part de les dues aficions). 2. Allò del “elefante” que es gronxava (surrealista en un camp de futbol). 3. I- Inde- Independència (els bascos no s’hi van sumar).
  10. Moltes gràcies a l’equip per una final i una altra temporada inoblidable. Bon estiu, fidels bavierencs.