2-2: Messi apareix per salvar 4 punts i mantenir la distància de seguretat

  1. No recordo un partit de Lliga del Barça, a casa, que només hagués xutat dues vegades a porta. La màgia és que les dues que ha tocat Messi amb la vareta han acabat en gol.
  2. Al descans rebufàvem per l’empat quan, amb lògica, hauríem d’estar a 5 punts del Madrid. Al final, ells no sumen tres punts i a nosaltres ens en donen 1. Val.
  3. Com ens va passar a la Supercopa, el Madrid se’ns menja físicament i per ambició a la primera mitja hora. Potser hem de deixar de sortir al camp pensant que som tan bons que amb el futbol de toc en tindrem prou. Amb l’ambició dels últims 15 minuts durant més estona, potser ara estaríem a 11. 
  4. Com a la Supercopa, al final Montoya n’ha tingut una de molt clara. Avui sí que ha xutat amb fe, al travesser.
  5. Montoya, per concentració, per actitud defensiva i per arribada està en millor forma que Alves.
  6. Tito Vilanova ha fet la primera Cruyffada/Guardiolada treient-se Adriano del barret per fer-lo debutar com a central. Ha complert amb nota tant en la velocitat pel tall (que era la gran missió encomanada) com per la sortida de pilota. Llàstima que, en l’empat a 2, ha trencat l’orsai. Bon invent de Tito
  7. En canvi, crec que Tito s’ha equivocat regalant-li 60 minuts a Arbeloa sense haver de marcar ningú. En d’altres anys li hem fet mal al Madrid per allà, i fins que no ha entrat un entonadíssim Alexis no hem fet patir el pitjor defensa del Madrid.
  8. Allò que es diu, una part per cada equip. Però la primera part del Madrid ha estat més temible que la segona del Barça. Ens pressionen molt amunt, són verticals i, al Camp Nou, ens tenen la moral menjada.
  9. I, ho puc dir? No m’agrada que Messi vingui a rebre tant i tant enrere, tantes i tantes vegades.
  10. I, ho puc dir? Quan hem cridat “tonto, tonto” al Cristiano per un intent de xilena, estava segur que ho acabaríem pagant. No podia pensar que la seva venjança no trigaria ni dos minuts.
  11. No entenc perquè els de la TDP preguntaven si fitxaries a Cristiano Ronaldo pel Barça. Si hagués de fitxar un jugador del Madrid… A ulls clucs, Di María.