4-5: Hem jugat millor que sempre i hem patit com mai

1. Partidàs que recordarem tota la vida. Hat trick, 9 gols, jugar amb 10, autogol, penal que no és. Com ha dit Zubizarreta, tot el que passa en una Lliga sencera, ha passat avui. Al final, guanyar fora de casa, marcant 5 gols i patir com hem patit… Ni el Balagueró ni el Bayona fan patir tant.
  2. Cesc, tres passades de gol, a quina millor. Avui Màgic Cesc, el seu millor partit amb el Barça. Amb 8 titularitats seguides, i fortalesa mental, Vilanova ha aconseguit que Cesc doni el rendiment esperat.
  3. Messi té un 9 i no un 10, perquè ha tornat a perdre una pilota que ens ha costat el contraatac del penal i gol del Depor. L’any passat, a camp del Chelsea, ja ens va passar en una acció similar. I això que deien que avui havia de descansar…
  4. Valdés ha fallat en el segon gol del Depor, però atenció perquè els quatre gols del Depor són: 1 de penal, 1 de falta, 1 de còrner i 1 en pròpia porta.
  5. Jordi Alba, que havia fet un partidàs, s’ha descentrat amb l’autogol i, en els últims 10 minuts, ha estat a punt d’esguerrar tota la bona feina de l’equip.
  6. Tot i el partidàs de Cesc, Vilanova ha encertat treient-lo perquè, amb 10, continuava anant-se’n amunt i, amb Xavi, hem tingut de nou el control absolut del partit. Els tocs de Xavi, Busi, Iniesta i Messi és com veure els globbetroters, distraient el rival, fins el moment de treure la fuetada.
  7. Amb 0-3 al minut 17, penal de Guruceta. Fora de l’àrea i no era falta. Això ha donat aire, vida i esperança al Deportivo.
  8. Rècord de Mascherano: dues grogues per dues faltes que no és que no fossin groga, és que no era ni falta.
  9. El Depor perdia 0-3 i només havia comès una falta. El públic ha cantat, com una sola veu, “échale huevos, Depor, échale huevos”. I els han fet cas.
  10. Villa, per fi, titular. Enhorabona. Ha passat més desapercebut que la seva germana Aida en l’anunci de Mahou.