2-1 Aquesta nit hem recordat perquè ens agrada tant el futbol (10 bones noticies)

1. Bona noticia. Hem salvat el gol average particular contra el Celtic.
  2. Bona noticia. Ha tornat Piqué (ens cal com el pa que mengem)
  3. Bona noticia. Messi ja ha pogut treure’s de sobre la dedicatòria al seu fill. S’ha acabat l’obsessió (Esperem que no vulgui tenir família nombrosa).
  4. Bona noticia. Song ha fet un recital com a mig centre. Poca gent al món juga al primer o segon toc com ell. Protegeix molt bé amb el cos. Cada dia m’agrada més.
  5. Bona noticia. Com que ja hem perdut un partit, ja pot tornar a quedar molt per perdre’n un altre.
  6. Bona noticia. Els dos controls de Xavi a la primera part, amb sengles pilotes que baixaven mullades, han valgut per tot un partit.
  7. Bona noticia. Alexis ja ha rematat al pal. S’hi va acostant… Paciència.
  8. Bona noticia. Vilanova ha sabut veure, en l’últim quart d’hora, que posar Messi a la banda esquerra pot tornar a ser molt útil segons com i segons quan.
  9. Bona noticia. El gol tonto de la temporada, de servei llarg del porter rival fent l’assistència, ja ens l’han marcat avui.
  10. Bona noticia. Avui hem recordat perquè ens agrada tant el futbol. Perquè no sempre guanya el millor, ni en un partit tant bo i emocionant com el d’avui. Orgullós de l’equip.