2-4 Com i per què Tito Vilanova ha aconseguit perfeccionar l’invent?

1. Tello a l’esquerra, Villa pel mig, passadís per Alvés i Alba amb menys profunditat. Aquest era el pla B. Tito continua perfeccionant l’invent.
  2. Vilanova té cura de tots els detalls. En la falta de gol de Xavi, mana posar Tello en un lloc de la barrera perquè Aouate es pensi que segur que xutarà Messi. Patapam, el senyor Xavi.
  3. Alba tenia instruccions avui de no pujar. Quedava el seu carril tapat per un Tello brillnat encastat que sempre intentava l’ú contra ú per fora. En l’única ocasió que Tello s’ha centrat una mica, Alba ha sabut interpretar que havia de córrer fins a la línia de fons: s’ha endut dos defenses i Tello ha pogut penetrar per xutar i marcar. Excel.lent moviment tàctic, treballadíssim.
  4. Fins i tot amb el Messi més espès en molts anys durant la primera part, hem aconseguit arribar al descans amb 0-3.
  5. Això sí. Valdés, amb 0-0, ha tornat a fer una aturada salvadora. Per què avui ningú no parla de Valdés?
  6. El pitjor d’Alves no han estat que de 17 centrades no n’ha fet ni una de bé. El pitjor és que al minut 1 regala una pilota que de poc ens costa un disgust, i al minut 92, encara desconcentrat, comet un error idèntic.
  7. Mascherano, quan ha de sortir a tancar a la banda, ja sabíem que perd molta eficàcia. Una errada seva ens ha fet suar a la segona part.
  8. A Cesc li poso un 6 per l’actitud. Ho ha donat tot… Fins i tot ha donat totes les pilotes que tocava al rival. Com a premi, avui sí que ha jugat els 90 minuts.
  9. Alexis, en els minuts que ha jugat, notable alt: per mobilitat, per oferiment, per control i per la passada amb el pit a Messi en el quart gol. Molt millor que Villa.
  10. Un estadi de 23.000 espectadors no s’omple ni de bon tros per veure el Barça. Una explicació, entrada més barata: 65 euros.