0-2 Messi a banda, que bé que li senta l’embaràs a Piqué

  1. Messi, 2 més. Set titularitats seguides marcant dos gols. Aviat deixarà de ser notícia.
  2. Piqué portava un partit de matrícula d’honor i, de tanta confiança, ha comès dues errades finals en la transició de sortida que es queda en excel.lent. Bravo tallant, bravo en la sortida. L’embaràs li senta molt bé.
  3. El President del Còrdova -sentint-ho molt per l’agència de publicitat de Risto Mejide– no podrà fer un altre anunci de la Copa Mola. 
  4. Vilanova diu que Villa avui li ha recordat el jugador que teníem abans de la lesió. A mi també, per la gran quantitat de vegades que s’ha deixat la pilota enrere.
  5. Per ser justos, Villa avui ha fet tres coses molt ben fetes: trencar-s’hi les banyes durant 85 minuts, aguantar molt més per no caure tant en orsai, i l’assistència de gol a Messi.
  6. El de Pedro és més preocupant. Lluita com sempre però dóna tantes pilotes al rival i es pressiona tant davant de porta que falla el que sempre li havíem vist marcar.
  7. Pinto, novament, molt millor amb les mans que amb els peus. Sort que juga de porter, doncs.
  8. Thiago, per fi, no ha volgut ser genial a cada pilota i ha fet el seu millor partit de la temporada, limitant-se a tocar, passar i fer el futbol fàcil.
  9. No m’agrada que la copa del rei es jugui amb pilota de platja.
  10. No m’agrada que els àrbitres, de cop i volta, xiulin els partits del Barça com si tots fossin Mateu Lahoz. Ara s’ha posat de moda que, en els partits del Barça, es deixa jugar i es xiulen menys faltes. O tots moros o tots cristians. No pot haver-hi dos criteris interpretatius del reglament.