1-2 Si quan dimecres el vam veure sortir en llitera ens ho haguessin jurat…

  1. Messi, amb les mans al cap, sortint amb la llitera mecànica pel còrner del gol sud amb tribuna. Això era dimecres. Algú hauria apostat, en aquell moment,  que avui seria titular, que tornaria a marcar dos gols i que batria tots els rècords de gols en un any?
  2. Per cert, amb 0 a 2, Velasco assenyala un orsai que no era quan Messi es plantava sol davant d’Adrian. Hauríem patit menys si, al de la bandera, no se li hagués aixecat.
  3. Quan tothom parla de Gerd Muller, Piqué, sublim, ha estat més Piquenbauer que mai. Tot queda al Bayern. 
  4. Pedro, al minut 2, ha perdut una pilota perillosa que ha donat la primera oportunitat clara al Betis. Des d’aleshores, no ha millorat. El seu pitjor partit en el Barça. De fet, el seu últim bon partit va ser a la final de Copa al Calderón.
  5. El partit, a la segona part, obert i boig, era talment com si jugués Cesc.
  6. Alexis ha substituit Cesc i tampoc no ha estat gens fi. Ha donat un gol mastegat a Pedro, però ha fet tres passades sense mirar que han estat tres ocasions pel Betis.
  7. També Adriano ha estat a punt d’enfosquir el seu bon partit per culpa d’unes pèrdues de pilota estúpides al final del partit.  M’estimo més quedar-me amb el gran contraatac que ha fet, en sortida individual i obertura a l’esquerra, en la jugada del 0 a 2. En la repetició només surt Iniesta i Messi, però un percentatge alt del mèrit és seu.
  8. I avui que Adriano ha sortit a temps per deixar el davanter del Betis en orsai, avui no ha sortit Jordi Alba i, patapam, gol fàcil del Betis. Alba és un altre que combina tallades providencials, incorporacions a l’atac mortíferes, amb errades infantils la mar de perilloses.
  9. Indecent la trepitjada de Chica a Alexis sense pilota, amb traïdoria quan la jugada estava a l’altra banda. El defensa continua sent una xacra pel fair play.
  10. M’encanta quan el porter rival puja a rematar un còrner contra el Barça. Sempre és senyal que estem guanyant.