2-2 Una lliçó d’humilitat i 10 raons per les quals al Barça se li han fos els ploms a la segona part

1. L’error de Thiago ha estat un llast. Pel resultat i per la inseguretat que ha donat a l’equip i a la graderia. Després de tants elogis pel partit contra el Còrdova, després del gol a Màlaga, Thiago ha fet l’error del crack sobrat en zona de màxim risc. Una lliçó d’humilitat que mai no oblidarà. I nosaltres tampoc.
  2. El recital de Màlaga de fa tres dies ha fet que el Barça, per primera vegada amb Vilanova, no hagi tingut com a mínim la mateixa intensitat que el rival.
  3. La circulació de pilota ha estat lenta. Lenta a la primera part i lentíssima a la segona. Irreconeixible.
  4. Iniesta ha conduit massa enlloc de passar-la abans.
  5. A Messi només li ha sortit una jugada. Insòlit.
  6. A Alexis no n’hi ha sortit cap. Comença a ser tradició.
  7. Tello, tants dies sense ser titular, ha de jugar com un juvenil amb ganes de menjar-se al món, també quan no té la pilota. Avui semblava més un veterà que es dosifica i viu de les rendes de la seva carrera.
  8. Cesc ha entrat en la pitjor versió. La primera bola que ha tocat genial, la resta totes perdudes. I have the ball, I lose the ball.
  9. Sobre la línia de fons rival, Tello i Iniesta, en quatre ocasions s’han volgut adornar massa. Ha faltat instint assassí. Massa relaxats.
  10. Igual que contra el Chelsea l’any passat, contra 10 acabem encaixant un gol. De pilota aturada mal defensada.