1-3 Tito Vilanova ja és protagonista pel seu treball, com a ell li agrada

  1. Tito Vilanova ja és protagonista pel seu treball i no per la seva malaltia, com a ell li agrada i es mereix. Ja ha passat a la història del futbol i de la Lliga amb el rècord que no havia fet mai cap equip des de l’inici de la Lliga de l’any 28.
  2. El Màlaga, quan juga contra el Madrid, sol regalar un gol passant la pilota cap al seu porter sense mirar. (Especialitat de Sergio Sánchez). Avui ho ha fet Camacho regalant el gol a Messi que s’havia quedat per allà, agafant aire.
  3. A partir d’aquí, el Barça ha fet el millor partit de les 10 victòries consecutives fora de casa, contra el millor rival. 
  4. Als últims desplaçaments, a camp del Betis i del Valladolid, després de 0-2 ens vam adormir a la palla i vam cedir un gol que ens va fer patir. Avui hem après la lliçó i no hem baixat la intensitat.
  5. Alves i Alba avui, pràcticament no han trepitjat l’àrea rival. Era clarament una consigna que ha servit per anul.lar, del tot, Eliseu i Joaquín.
  6. La combinació anàrquica per l’esquerra entre Iniesta i Cesc porta de corcoll a les defenses rivals i és una de les grans aportacions de la temporada.
  7. A la segona part, amb 0 a 2, el Barça ha tret tot el seu art, en la combinació col.lectiva i en el talent individual. Algun control d’Iniesta, i la ruleta de Busquets entre tres rivals, sensacionals imatges pels videos musicals de TV3.
  8. Mascherano, igual que contra el Còrdova, ha tornat a ser el de la temporada passada. I avui el rival era molt compromès.
  9. Quan Casillas va dir que li era igual que el Barça estigués a 25 punts a la Lliga era una manera de dir. No volia ser un exemple real. Aleshores estaven a 9. Ara som a 18.
  10. Les entrades més cares, a 400 euros, s’han venut totes per veure el Barça a la Rosaleda. No m’estranya. Com a mínim, l’espectacle ha estat a l’alçada.