5-0 Deu bones noticies i moltes dosis de teràpia a costa del Còrdova

10/01/2013 Barça 5 – Còrdova 0

Cafè Baviera
 1. Bona noticía 1. Partit de Copa del que abans feia mandra jugar a molts futbolistes, ara el Barça els juga amb intensitat, pressió i ganes de marcar fins al minut 90 del partit de tornada tot i anar 7-0.
 2. Bona notícia 2. El mig camp Song-Thiago-Sergi Roberto ha fet un partidàs de velocitat de pilota, col.locació i passada a un o dos tocs. Tots tres han coincidit a fer el seu millor partit amb el Barça.
 3. Bona notícia 3. Villa ha marcat dos gols molt macos. Alexis dos de prou lletjos. Tant se val. Tots dos ho  necessitaven. 
 4. Bona notícia 4. Alexis ha marcat quan ha rematat al primer toc i jugant, tota la segona part, de davanter centre. Mereixia marcar en moltes altres jugades que, per velocitat i per control de pilota, ha excel.lit. Llàstima que s’ha posat els pneumàtics d’aigua en un partit de secà. Relliscades inoportunes. Bon partit.
 5. Bona notícia 5. El primer gol de Villa, amb croqueta sobre la línia de fons, i rosca sense angle, ha de ser finalista del premi Puskas, a la gala FiFA 2013. Si amb la mà, els jugadors d’handbol ja han de fer un gest insòlit per aquesta mena de rosques, fer-ho amb el peu només és a l’abast dels millors.
 6. Bona notícia 6. Mascherano ha jugat el seu millor partit d’aquest any. Semblava el d’altres temporades. Ràpid al tall, oportú, precís, bona sortida de pilota… Tothom agafa la forma en el millor moment.
 7. Bona notícia 7. Montoya ha tornat a demostrar que ofereix bon rendiment fins i tot jugant per una banda amb una cama que no és la seva. Sempre aporta. Sempre suma.
 8. Bona notícia 8. Hem pogut reservar Messi.
 9. Bona notícia 9. Un altre partit amb la porteria a zero, aquells tràngols d’inici de temporada semblen, ja, un malson llunyà.
 10. Bona notícia 10. Des de l’any 73 que vaig al Camp Nou i avui he vist una cosa nova. A una noia li han tret, les seves amigues, un pastís d’aniversari amb espelmes enceses a mig partit i la noia les ha bufat. Curiós. Bonic. Una bona idea per generar ingressos atípics.
Al 2013 han recuperat l'olfacte. 2 de Pedro, 2 de Villa i 2 d'Alexis. La millor teràpia per esvaïr cabòries. La lesió muscular de Sergi Roberto.

Les notes

 • 13.José Manuel Pinto 7 13.José
  Manuel Pinto
 • 2.Daniel Alves 7 2.Daniel
  Alves
 • 5.Carles Puyol 8 5.Carles
  Puyol
 • 14.Javier Mascherano 9 14.Javier
  Mascherano
 • 19.Martín Montoya 7 19.Martín
  Montoya
 • 25.Alexandre Song 8 25.Alexandre
  Song
 • 11.Thiago Alcántara 9 11.Thiago
  Alcántara
 • 87.Sergi Roberto 8 87.Sergi
  Roberto
 • 4.Cesc Fàbregas 8 4.Cesc
  Fàbregas
 • 9.Alexis Sanchez 8 9.Alexis
  Sanchez
 • 9.Alexis Sanchez 9 7.David
  Villa
 • 15.Marc Bartra 6 15.Marc
  Bartra
 • 88.Cristian Tello 6 88.Cristian
  Tello
 • 12.Jonathan dos Santos 6 12.Jonathan
  dos Santos
 • Entrenador9Ernesto
  Valverde
 • Arbitre7Hernández
  Hernández