4-0 Pedro es desembussa contra un Espanyol desconegut

1. Ens van dir que, després de festes, al Barça li costa agafar el ritme. 4 a 0 al minut 27.
  2. Entre el regal tàctic de Javier Aguirre, i una defensa de carquinyoli de l’Espanyol, la primera mitja hora de velocitat de pilota, equilibri dintre-fora del Barça i eficàcia, ha estat per emmarcar.
  3. Pedro, un gol en tota la Lliga. Avui n’ha marcat quatre. Dos els han donat per bons i dos no. Tenia raó Tito Vilanova que quan en marqués un, ni que fos de rebot, en vindrien molts.
  4. El morós Raúl Baena, a més de deure més de 3 milions d’euros al Barça, continua fent mèrits al camp per ser, al Camp Nou, un dels jugadors menys estimats de la Lliga.
  5. Jornada històrica: Penal a favor del Barça i penal en contra del Madrid (el primer de tota la Lliga). I, a sobre, el de Casilla sobre Cesc no ho era.
  6. Cesc, molt millorat després d’un mes d’absència. Bona entesa amb Alba i Iniesta per la banda esquerra.
  7. “A segunda, a segunda”. Els crits dedicats a l’Espanyol, que s’han sentit des del minut 1 amb 0 a 0, fins a la segona part amb 4-0, evidenciaven el desig de molts barcelonistes. Potser, en alguns passatges del partit, però, alguns seguidors de l’Espanyol poden haver temut que no era un desig sinó una informació.
  8. El revulsiu Javier Aguirre, que ha guanyat 1 de 5 partits, ha gosat dir que si Sergio García hagués marcat l’ocasió del 2  a 1, “potser el Barça s’hauria enfadat i n’hauria marcat 12”. Això és moral de guanyador.
  9. Piqué, un altre partit impecable, fins que ha acabat regalant un gol a Albín perquè Víctor Valdés en pogués tocar una. I el porter s’ha lluit.
  10. I demà, la quarta pilota d’or consecutiva per Messi. Un altre resultat que no sigui aquest, serà una disfunció futbolística.