1-3: Per què el Barça de Tito, sense Tito, continua sent una màquina de guanyar?

  1. Ni el cop de la recaiguda de l’entrenador, ni les ganes d’agafar les festes de Nadal, ni saber que el rival està a 13 punts… Aquest Barça de Tito sense Tito no es relaxa, no es desconcentra i no aixeca mai el peu de l’accelarador.
  2. Seny, pit i collons, és la millor definició del joc actual del Barça.
  3. Messi avui, només un gol, estic indignat. Ara que ja estàvem malacostumats…
  4. Thiago ha començat amb l’efecte De la Peña: precipitació i voler ser genial a cada bola. Després de lliurar-ne tres de consecutives al rival, en zona molt perillosa, ha decidit jugar normal i el joc del Barça ha començat a rutllar.
  5. Potser Alexis i Pedro no marcaran un gol mai més, però són dues mosques collonores que incordien la defensa, lluiten i mosseguen. Alexis, avui, en aquest aspecte m’ha agradat molt. Algú ha d’esbrossar el camí perquè passi Messi.
  6. Les recuperacions de Jordi Alba corrent enrere, tancant cobertures i tallant amb eficàcia, cada dia són millors. Si a sobre continua donant assistències de gol, és el millor fitxatge dels últims anys.
  7. Alves, que potser ha jugat el millor partit en molts mesos, ha fet dues accions incomprensibles: sol a l’àrea petita, davant del porter, ha decidit passar la pilota cap un lloc impossible. En el moment que el Barça s’adorna per sobre del necessari, un gol en contra ens fa despertar.
  8. També Mascherano ha fet un partit com els de la temporada passada i no com els d’aquesta. Ja tocava.
  9. Al Barça li va bé el camp amb la gespa curta i ràpida, però a Zorrilla s’han passat: la bola lliscava com una bola de billar i no parava mai.
  10. El Papa ha indultat el seu secretari que va filtrar els secrets del Vaticà. Mourinho ha condemnat el porter que creu que ho filtra tot.