1-3: La final de Copa al Camp Nou? Ho sento, no pot ser. Farem obres als lavabos.

  1. Al Bernabéu, la de Xavi, la de Cesc als núvols i el pal de Pedro que hem somiat tantes vegades. Sabíem que ho pagaríem. Aquí, en canvi, el Madrid sí que ha estat efectiu. L’efectivitat durant 180 minuts ha marcat la diferència.
  2. Per mi només hi ha una cosa imperdonable. El primer gol és una falta a favor que treuen en curt els 4 baixets, es fan un embolic, contraatac i penal. El segon gol, còrner a favor gol en contra. I sabíem que el seu fort era el contracop… (Ja a camp del Milan, el segon gol, és un fora de banda a favor on Busi i Alba es fan un embolic)
  3. Avui un 68% de posessió de pilota. Ja en podem tirar un tros a l’olla. No hem sabut atacar sobretot perquè no movem la pilota amb la velocitat que ens va fer inaturables. 
  4. I si no marca Messi, aquí no marca ni Déu. I Messi està fos. (Per mi que quan en Thiago plora a la nit, s’aixeca ell a bressolar-lo).
  5. Jugar amb Cesc és, des de fa dies, jugar amb un de menys. La primera pilota que ha tocat bé ha estat al minut 42, una cessió a Pinto.
  6. El Madrid com menys crispat juga i com més es dedica a jugar a futbol, millors resultats treu contra el Barça. A l’anada, amb l’Arbeloa i el Xabi tocant-li la cara a Messi, es van oblidar de jugar a futbol.
  7. Pinto ja no jugarà fins a la temporada que ve. Avui res a dir en els tres gols.
  8. Cristiano, si segueix en el nivell del gener i febrer, serà pilota d’or 2013. I merescudament.
  9. Avui hi havia Sir Ferguson a la llotja. Ara ja sap què no ha de fer el Manchester per eliminar el Madrid la setmana que ve.
  10. Per cert, la final al Camp Nou? No pot ser, farem obres al lavabo.