2-1 Per què la remuntada d’avui significa guanyar mitja Lliga?

1. Pel títol més important, guanyar avui era vital. I s’ha fet. Al descans, amb 0 a 1, semblava que el Barça se li havia acabat la velocitat, la màgia i la sort. Veníem d’un partit molt desgastant anímica i físicament i, si no remuntàvem, podíem sortir del Bernabéu a 10 punts i ens haurien retallat 6 punts en una setmana. Ara mantenim el marge i ha passat una setmana més.
  2. L’entrada de Tello, amb el seu ú contra ú, no només hem millorat la banda esquerra i vam obrir el camp, sinó que va permetre posar Villa més al mig i deixar tot el carril de la dreta per Alves que, avui sí, ha estat matador i determinant.
  3. Villa, de davanter centre, una rematada, un gol. #nohasefaltadesirnadamas
  4. Messi ha marcat un altre gol que dóna dos punts i són 15 partits seguits de lliga marcant. Atenció, però, perquè el veig que la seva benzina està a punt d’arribar a la reserva.
  5. Song, brillant al tall, segur en la passada i gairebé perfecte en la col.locació. El seu millor partit, un bon suplent per a Busquets.
  6. A Iniesta no li ha sortit gairebé res, perquè li han intuït totes les passades, però s’ha posat l’equip a l’esquena des del minut 1.
  7. Montoya, de lateral esquerra, ha perdut totes les pilotes en els salts per alt. Com si calculés malament per culpa del vent. Així ha arribat la centrada del gol del Sevilla.
  8. Valdés, en el partit de San Siro, hauria pogut fer més al primer gol. Avui -encara no he vist la repetició- tinc la sensació que també. Tranquils, contra el Madrid de copa jugarà Pinto.
  9. Amb l’entrada de Xavi i Busquets, la pilota ha funcionat d’una altra manera. I hem tancat uns espais que, a la segona part, el Sevilla ens ha fet posar vermells massa vegades. L’errada de Negredo, un regal.
  10. Alexis, per continuar buscant el vessant positiu, ho continua donant tot, no es rendeix i recupera moltes pilotes. Un altre, estaria enfonsat.