4-0 L’alegria de la temporada i per què al Tito se li ha girat feina

1. Si marques al primer xut del partit, la remuntada és més fàcil.
  2. Si marques a l’últim xut del partit, assegures la proesa.
  3. Si Messi, abans del descans, demostra perquè té quatre pilotes d’or, hi tens molt de guanyat.
  4. Si tenim el cop de sort del remat de Nyang al pal (en l’únic error de Masche en tot el partit), ja se sap que al futbol passes del 1 a 1 al 2 a 0. D’eliminat a remuntada feta. De mort a vida.
  5. Si Mascherano té l’actitud per anticipar-se i robar la pilota, trobem els espais per marcar el tercer.
  6. Si el golejador Villa remata una vegada a porta i marca, l’equip té l’efectivitat que necessita.
  7. Si Messi, al minut 90, s’esforça per robar una pilota es demostra que el Barça també sap marcar de contraatac.
  8. Si el migcentre, Busquets no perd cap pilota en tot el partit, el rival no marca i el Barça controla.
  9. Si Xavi ha estat quinze dies preparant-se només per aquest partit ha pogut donar el to del partit i regalar el primer i el tercer.
  10. Si Bojan, després d’aplaudir-lo,  hagués marcat el 4 a 1, me la tallo i em faig monja.
  11. Postadata: Com bé ha dit un Jordi Roura que ha sabut jugar amb tres defenses (amb Alves d’extrem) a la primera part i quatre a la segona, “al Tito se li ha girat feina”. La frase de la nit.
  12. Postdata: Avui el cementiri semblava el del Michael Jackson. Ha animat tothom.
  13. Postada: Pels que vam ser a Atenes, al Milan els en devíem una.