4-0 Dos remats de Bartra i un de Piqué i mitja ocasió de gol: està tot dit

1. El Bayern venia de fotre-n’hi 6 al Wolfsburg i 6 al Hannover. Encara podem estar contents.Encara hi ha categories.
  2. De fet, amb 1 a 0 al descans, la primera part encara ens havia sortit barata.
  3. Sabíem que el seu punt fort eren els còrners: n’hem concedit 8 en 35 minuts. Incomprensible.
  4. Sabíem que el seu punt fort eren els contraatacs: el tercer i el quart. Però no els podíem frenar. No els podíem aturar ni fent-los falta perquè no hi arribàvem a temps.
  5. Amb la pilota als peus, no teníem ni temps de controlar, que ja en teníem dos a sobre. Un bany.
  6. L’esperit havia de ser el del Milan al Camp Nou. Aquell dia al minut 5, Messi ja havia marcat un gol impossible. Avui semblava impossible que fins al minut 6 no hagi pogut tocar una pilota.
  7. Messi ha volgut donar la cara jugant i a la sala de premsa. Però no estava ni al 50% de forces.
  8. Hem posat Pedro i Alexis per perseguir els laterals però en atacs, dos zeros a l’esquerra. Ribery i Robben també perseguien Alves i Alba, però pujaven com a llops. Mai havia vist un partit tan bo de Ribery.
  9. Valdés, dues de fredes i dues de calentes. Atura l’ú contra ú en a Robben i Muller, però en el còrners es continua clavat sota pals, fent homenatges a Zubizarreta.
  10. Després de tant parlar-ne i tant discutir… El millor, Bartra.