7-0 Martino mai no havia vist un espectacle així de tant a la vora

1. Gerardo Martino encara no s’ho creu. Primer partit al Camp Nou 8 a 0. Primer partit de Lliga, 7 a 0. Amb 11 jugadors de la temporada passada, amb més mossegada, amb el mateix toc però amb més instint vertical.
  2. Mai Martino, a la seva carrera professional com a míster, no havia arribat al descans guanyant per 6 a 0.
  3. Joaquín Caparrós ha estat a punt de ser el primer entrenador destituït al descans de la primera jornada.
  4. Avui hem entès perquè Valdés vol marxar del Barça: s’avorreix molt sense tocar pilota.
  5. Martino m’ha semblat just: Alexis, Pedro i Cesc havien fet una pretemporada molt bona i els ha posat als tres de titular.
  6. Martino m’ha semblat llest: Alba, Iniesta i Tello havien donat la volta al món (de Malaisia a Ecuador) en una setmana i els ha deixat a la banqueta.
  7. Martino ha tingut els nassos de substituir Messi. A Guardiola i Vilanova els va demanar que, amb el partit resolt, que no el canviessin que era quan s’ho passava bé. I ja no el van canviar més. Martino ha explicat que li va explicar Messi que amb els partits resolts el dosificaria. Millor. Que no acabi arribi fos a la primavera com l’any passat.
  8. Neymar? Ja sap el pa que s’hi dóna. A la primera pilota que ha tocat ja l’han tirat a terra. A la primera falta que ha comès, targeta groga. Semblava que a Del Cerro Grande li feia il.lusió ser el primer àrbitre a amonestar-lo.
  9. Neymar? Poca cosa en mitja hora. Ha entrat ja amb el Barça a mig gas i sense ganes de fer més sang. Algun ú contra ú remarcable.
  10. He trobat a faltar algun gest cap a Tito, alguna pancarta, alguna samarreta, algun  parlament per megafonia… Només, al minut 75, algun tímid càntic des del gol sud.