0-0 Tata, sàpigues que no ens quedàvem sense marcar, a la Lliga, des de Guardiola

1. Amb Tito vam marcar fins i tot en els partis que vam empatar o perdre a la Lliga. Des d’un empat a Villarreal, el 28 de gener de 2012, amb Pep a la banqueta, hem encadenat 64 partits de Lliga marcant. Fins avui.
  2. Les dues de Cesc. Està tot dit.
  3. Encara que sigui per posar Messi, treure del camp a Xavi ha estat més que un error. Un pecat.
  4. Pérez Montero Montoya ha fet entrar la llitera al camp dues vegades abans del minut 5 de partit. S’han perdut tres minuts i quant ha descomptat a la primera part? 1 minut. Bravo.
  5. Montoya arriba molt bé per la banda. Tant, que arriba abans d’hora i es precipita. Que de tantes no n’aprofitem cap, és preocupant.
  6. Iniesta fa moltes coses màgiques. De tant en tant, alguna d’efectiva també estaria bé.
  7. Tello està molt bé que vulgui més minuts. Però en els últims partits que ha entrat demostra que en mereix menys. Clar que Pedro, quan està negat com avui…
  8. La lesió de Jordi Alba és un llast. Adriano s’embolica tant per la banda que acaba sent una rèmora massa partits.
  9. Tenim quatre centrals, hem recuperat Puyol, hem recuperat Messi, és el millor inici del Barça a la història de la Lliga. Tot bones noticies, però me’n vaig a dormir emprenyat. Ho sento.
  10. Per cert, ni un nen al Sadar. Si no tenen entrada, no passen.
  11. Un penal a favor del Madrid a l’últim minut? Que no ho era? No m’ho puc creure.
  12. No, Bale no fa comèdia. Bale no es llença a la piscina. Senzillament ensopega ell sol amb la pilota. Però és veritat que de comèdia no en fa.